Heylux- recunoscut din nou lider de drept in industria videochatului (P)

0
36

Pe fondul unei piete  in crestere in ceea ce priveste videochatul, nivelul competentei prezinta niveluri din ce in ce mai crescute in ultimii ani. Cu toate acestea, Heylux Studio a reusit sa aiba o distinctie semnificativa in comparative cu restul administratorilor in industrie,  performanta sa fiind remarcata prin incasarile de peste 600.000 $ , obtinute lunar.

Pozitia sa de lider in industrie a fost consolidata de :

  1. Planul de afaceri bine structurat–   in vederea succesului obtinut, studioul iesean  nu doar ca  include o echipa manageriala ce sa efectueze o analiza constanta a pietei , colaborand, in plus, cu  un consultant cu peste 10 ani experienta in domeniu.
  2. Structura de comisioane– analizand in profunzime nevoile modelelor cu care colaboreaza, Heylux se distinge si prin comisioanele oferite acestora. In acest an, Heylux a implementat oferirea comisionului unic de 100 %  timp de 3 luni persoanelor cu experienta in domeniu, respectiv 70 % celor nou- venite,  cu zero experienta.
  3. Analiza constanta a structurii organizatorice– pentru eficientizarea serviciilor, oferite, se ofera o clara intelegere a ierarhiei si responsabilitatilor in cadrul echipei.Pe baza organigramei echipe sunt create feedbackuri in ceea ce priveste nivelul de satisfactie al angajatilor in volumul de munca si sarcinile oferite. Structura organigramei matriciale Încurajează o comunicare mai deschisă și colaborativă între departamente, ceea ce permite interventia rapida in rezolvarea problemelor.
  4. Inovatia si modernizarea– in contextul unei industrii a inovatiilor, Heylux isi mentine pozitia prin cercetarea continua si  adaptarea in functie de cerintele actuale. Astfel, elementele de design interior si tehnologie sunt gandite in functie de tendintele si cerintele actuale, anual fiind aduse schimbari. Pentru anul acesta,  a fost decisa implementarea camerelor Logitech de ultimă generație, oferind o rezoluție HD superioară pentru îmbunătățirea calității imaginilor.
  5. Echipa profesionala–  Heylux Studio crede in evolutia continua a angajatilor sai, motiv pentru care echipei in extinctie , formata din 18 trainere la momentul actual, ii  sunt oferite sedinte de training lunar, atat in ceea ce priveste managementul echipei, cat si dezvoltarea personala, prin intermediul reprezentantei de la departamentul HR, cu care s- a inceput colaborarea inca din anul 2015.

Cu o experienta de peste 13 ani, Heylux Studio nu a reusit doar sa supravietuiasca intr-un mediu concurential, remarcandu- se in acest an si prin premiul “Best Cam Studio- Europe”, obtinut la gala celei de- a saptea editii a Bucharest Summit Awards, dovedind ca Iasi- ul a fost doar un start- up in ceea ce priveste performanta acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.