Un câine din Vaslui nu se dă dus de la mormântul stăpânului său, mort acum câteva luni. Povestea sfâșietoare a lui Lăbuș

0
114

O poveste emoționantă din Vaslui a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume. De câteva luni, un câine loial, Lăbuș, refuză să părăsească mormântul fostului său stăpân. Vecinii miloși încearcă să îl ia la ei acasă, dar Lăbuș se întoarce mereu la casa unde a trăit cu stăpânul său, dormind pe papucii acestuia. După aceea, merge din nou la mormânt și rămâne acolo, refuzând să plece.

Povestea emoționantă a lui Lăbuș a fost relatată de un vecin, care încearcă acum să-i găsească un nou stăpân, pe care câinele să-l iubească la fel de mult.

Lăbuș are aproximativ 2 ani. Să începem povestea lui. Acum doi ani, lângă casa mea de la Zăpodeni s-a mutat un cuplu format din doi tineri până în 40 ani, veniți de la Deva. Ca orice orășean mutat la țară, omul și-a luat pe lângă casă doi căței mici, un ciobănesc și un maidanez. Pe maidanez l-a numit Lăbuș. Tinerii nu erau înstăriți, dar de unde aveau, de unde nu aveau, îi tratau pe cei doi patrupezi ca pe copiii lor. Unde era Cătălin, era și Lăbuș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.