joi, 2 mai, 2024

Dezvaluire halucinanta despre Calin Geambasu: “A rasturnat scaunele si i-a dat un pumn asistentei”

Distribuie:

Publicat:

Scandalul din familia Geambasu dureaza deja de o luna. Recent, a reaparut in presa un episod socant din trecut, in care a fost implicat Calin Geambasu. In 2002, Calin Geambasu a fost implicat intr-un alt scandal. Se pare ca artistul a fost la un consult oftalmologic si s-a lasat cu o cearta de zile mari pe holurile spitalului. Acesta ar fi lovit o asistenta cu pumnul in fata.


“Era ora unu si un sfert cand Calin Geambasu a venit la camera de garda, insotit de prietena lui. Asistenta medicala Carmen Ionescu a rugat-o pe prietena cantaretului sa ramana afara, lucru care l-a enervat foarte tare. Calin Geambasu a devenit bruc violent si i-a adresat asistentei tot felul de injurii.

Nu s-a linistit nici in timpul consultatiei si nici dupa ce i-am scris reteta. Cand asistenta Carmen Ionescu l-a intrebat daca are carnet de asigurat si daca plateste contributia la fondul asigurarilor de sanatate, a luat foc. A dat cu pumnul in birou, rupand un colt al mobilierului. Apoi a rasturnat scaunele si, in final, i-a dat si asistentei un pumn in fata”, a povestit doctorul Staicu, pentru curentul.info. In acest scandal, a intervenit si Monica Pop, care la acea vreme era director al spitalului: „Vom depune plangere penala impotriva lui Calin Geambasu si ii vom cere sa plateasca daune”. Cu toate acestea, intr-un final, artistul s-a impacat cu asistenta si cu conducerea spitalului si nu s-a mai ajuns la niciun proces.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img