De frica parintilor, acest copil s-a ascuns timp de trei zile, fara apa sau mancare! Luase o nota mica la scoala

0
75

Notele – un sistem de evaluare a cunostintelor care pot distruge o relatie fireasca, de protectie si grija, a parintilor fata de copii, mai ales atunci cand primii cred ca in educatie conteaza si cata bataie incaseaza cei mici.

Un baiat de 12 ani din Olt a stat trei zile ascuns in podul casei bunicilor, fara mancare si apa, de teama ca va fi pedepsit pentru ca a luat note mici la scoala. Desi nu era prima data cand fugea de acasa, familia s-a ingrijorat si l-a dat disparut, satenii, jandarmii si politistii cautandu-l peste tot, fiind gasit intr-un final de cainii de urma. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, pustiul ar fi stat ascuns in podul casei aproape tot timpul, insa, de fiecare data cand oamenii legii cautau prin locuinta, se adapostea in padurea din apropiere pentru a nu putea fi vazut. 

Scoateti-va palariile in fata lor! Acesti profesori din Iasi merita respectul tuturor. Povesti de viata impresionante in zeci de ani la catedra – FOTO

Infometat si deshidratat, baiatul a fost dus la spital pentru a primi ingrijiri, iar autoritatile au inceput o ancheta sociala, pentru a afla daca nu cumva baiatul trebuie salvat de parintii lui. Copilul traieste intr-o casa modesta, alaturi de bunici, parinti si cei trei frati, dintre care unul de doar cateva luni. Cei patru copii sunt ingrijiti mai mult de bunica, iar parintii lucreaza cu ziua, fiind pe lista persoanelor asistate social de primaria comunei. Motivul fugii de acasa, spun vecinii, ar fi acela ca a avut la scoala probleme si ca i-a fost scazuta nota la purtare. Pana la finalizarea anchetei, copilul ramane tot in grija familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.