Ambasadorul Rusiei a ramas fara portofel in timpul vizitei de la Sibiu

0
76

Rangul inalt nu l-a ferit pe ambasadorul Rusiei de iscusinta hotilor din Sibiu. Oficialul a ramas fara portofel in timpul festivalului de teatru din Piata Mare din oras. Paguba este de peste doua mii de lei, iar odata cu banii au disparut si documentele diplomatice.

Din sute de persoane care participau la festivalul de la Sibiu, hotii romani l-au ales tocmai pe ambasadorul Rusiei. Valery Kuzmin era impreuna cu sotia si urmareau o piesa de teatru, cand indivizii s-au apropiat de ei. 

Vezi si: Din strada a ajuns direct in spatele gratiilor. A furat un portofel

In portofelul pe care il purta in buzunarul camasii, ambasadorul avea 1.200 de lei si 250 de dolari, dar si cardul de identitate diplomatica. Kuzmin le-a spus politistilor ca a simtit o intepatura bizara la un moment dat, cel mai probabil in momentul in care hotii au actionat. Suspectii nu au fost deocamdata prinsi. 

Reprezentantii IPJ Sibiu nu confirma oficial ca ambasadorul Rusiei a fost victima hotilor. Spun in schimb ca in weekend-ul trecut au inregistrat cinci dosare pentru furt si ca pe lista obiectelor sustrase apare si un portofel. Hotii nu au fost deocamdata prinsi. Valery Kuzmin este ambasador la Bucuresti din anul 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.