Imagini cu impact emotional! Accident mortal, filmat de victima! Scenele sunt greu de privit – VIDEO

0
55

Doua persoane au murit vineri seara in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, unul fiind condus de un barbat aflat sub influenta alcoolului, scena accidentului fiind filmata cu telefonul mobil de una dintre victime.

Soferul unui autoturism, un barbat aflat sub influenta alcoolului – 0,58mg/l in aer expirat – a pierdut controlul asupra directiei de mers pe DJ 677, in comuna Slatioara, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un alt autoturism. 

In urma accidentului, soferul celui de-al doilea autoturism si o pasagera din masina care a intrat pe contrasens au decedat. Pasagera a si filmat momentele premergatoare accidentului inainte de a fi omorata de inconstienta partenerului sau de drum. Victimele care au murit au fost gasite in stop cardio-respirator de echipajele de interventie, care au efectuat manevre de resuscitare fara rezultat favorabil. Cele doua victime aflate in stop cardio-respirator nu au raspuns manevrelor de resuscitare si au fost declarate decedate.

Este vorba de o femeie de 34 de ani, pasagera in unul dintre autoturisme si de un barbat de 48 de ani, soferul celui de-al doilea automobil. Soferul autoturismului in care se afla femeia nu prezinta urme de trauma, iar pasagerul din acelasi autoturism a fost transportat la UPU Slatina, constient, prezentand traumatism toracic si traumatism de membru superior", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, Alin Basasteanu. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducere din culpa si conducere sub influenta alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.