Dezastru intr-un judet din Romania! Opt persoane, printre care trei gravide si doi copii, implicati intr-un cumplit accident rutier

0
89

Opt persoane, intre care trei femei insarcinate si doi copii, au fost ranite, vineri, intr-un accident produs pe DN 7, in zona localitatii Calinesti din judetul Arges, fiind implicate doua autoturisme.

Reprezentantii ISU Arges spun ca una dintre femeile insarcinate este in stop cardio-respirator. Circulatia pe DN 7 este blocata in urma accidentului.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgnta (ISU) Arges, un accident s-a produspe DN 7, in zona localitatii Calinesti din judetul Arges, fiind implicate doua autoturisme.

In urma accidentului, opt persoane au fost ranite, din care sapte se aflau intr-un autoturism. intre acestea se aflau trei femei insarcinate si doi copii.  Potrivit ISU Arges, una dintre femeile insarcinate este in stop cardio-respirator.

Ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean Pitesti.

Centrul Infotrafic  al Politiei Romane informeaza ca, pe DN 7 Pitesti – Gaesti, circulatia este oprita in zona accidentului, produs in urma neasigurarii la schimbarea directiei catre stanga

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.