ALERTĂ la Parlamentul Romaniei – Un bărbat a fost luat cu salvarea

0
74

Stare de panică la Parlamentul României, în această dimineață. Un bărbat a fost luat cu salvarea din Parlamentul României.

Conform România TV, este vorba despre un delegat străin, care lua parte la Adunarea Generală a Uniunii Grefierilor. După ce i s-a făcut rău, omul și-a alertat colegii care au cerut ajutor la 112. Medicii au ajuns de urgență la fața locului, acolo unde i-au acordat îngrijiri bărbatului. Din primele informații, se pare că acesta suferă de o boală de inimă. Omul a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare, susține sursa citată.

Reprezentanţii grefierilor şi ai personalului nejudecătoresc din sistemele de justiţie din Uniunea Europeană, Norvegia, Coreea de Sud, Japonia, Maroc şi Tunisia se reunesc la Bucureşti, în perioada 27-28 septembrie 2018, la Palatul Parlamentului, pentru a dezbate şi a stabili în cadrul Adunării Generale a Uniunii Europene a Grefierilor măsurile care vor fi implementate pentru promovarea profesiilor care contribuie la realizarea unei justiţii independente în serviciul cetăţenilor, conform unui comunicat al CSN Sindicale Naţionale Meridian, remis AGERPRES.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.