Liviu Dragnea spune, dupa ultimele inregistrari cu Adrian Tutuianu, ca e de acord cu demersul Antena 3: ‘E o afirmatie foarte grava si trebuie dovedita’

0
46

România TV a difuzat, joi seara, noi înregistrări cu Adrian Țuțuianu! Vicepreședintele PSD a fost înregistrat când spunea că PSD a dat două milioane de euro la Antena 3 pentru ca opozanții lui Liviu Dragnea din partid să nu mai fie primiți în emisiunile televiziunii de știri. Vineri, conducerea postului a anunțat că îl dă în judecată pe Țuțuianu și că îi cere două milioane de euro despăgubiri.

În replică, Dragnea a spus că e de acord ca Țuțuianu să plătească pentru acuzațiile sale și că e așteptat și la judecata partidului.

”Nu am avut întâlnire nici cu domnul Țuțuianu, nu a intrat pe coș în birou. Nu există niciun fel de adevăr în această minciună. PSD nu a dat, nu a alocat, nu a furnizat, nu a plătit nicuinei instituții de presă, niciunei instituții, nimănui două milioane de euro pentru a susține pe cineva și pentru a bloca pe altcineva. Asta este o afirmație foarte gravă, care trebuie dovedită. Îmi pare rău că este colegul meu. Nu te poți juca cu astfel de afirmații. E foarte bun demersul Antena 3, de a-l da în judecată. Nu trebuie să ne batem între noi, să ne jignim. Eu nu am participat la astfel de întâlniri în care să se discute în astfel de termeni, să ne jignim între noi, să ne batem. Cine face astfel de afirmații (n.r. securiști în partid) să aducă și probe! Eu nu sunt șeful sancționărilor în PSD. Nu eu iau măsuri în PSD. În CExN, chiar dacă dl. Țuțuianu are o părere foarte proastă despre membrii din Comitetul Executiv Național… Acolo sunt discuții lungi, cu argumente, iar în final se va trage o concluzie și eventual vot. Deci astea le vom discuta acolo. În legătură cu cei care înregistrează – să-i pedepsească cineva, să-i identifice cine poate pe cei care au înregistrat și să-i pedepsească, dar asta nu înseamnă că cine a spuys niște lucruri este nevibnovat. E ca și cum cineva fură, cineva îl înregistrează și problema nu e cu cel care a furat, ci cu cel care a înregistrat. Cred că se pune problema greșit. Eu nu depun plângere împotriva lui Țuțuianu. Eu nu vreau să intru în zona de semnatari de plângeri penale. Plângeri penale am primit destule.”, a spus Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.