Grav accident rutier. Doua tinere de 19 ani au ajuns la spital

0
54

O tanara in varsta de 19 ani a fost transportata de urgenta la spital dupa ce a fost implicata intr-un grav accident rutier. Pacienta, care se afla pe locul din fata al pasagerului intr-un autoturism, s-a ales cu mai multe traumatisme si contuzii. Aceasta a fost internata pentru a primi tratament de specialitate si pentru a fi supusa unei serii de investigatii.

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o tanara in varsta de 19 ani, din judetul Braila. Pacienta era policontuzionata, fiind implicata intr-un accident rutier, in calitate de pasager pe locul din dreapta, fata, a unui autoturism. Tanara a fost diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominala, contuzie la nivelul mainii drepte. Aceasta a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost dirijata catre Neurochirurgie pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supusa unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Din acelasi accident, la Spitalul "Sf. Spiridon" a mai ajuns o tanara, tot in varsta de 19 ani, care se afla la volanul autoturismului. Aceasta era policontuzionata si a fost diagnosticata cu traumatism cranio-facial si traumatism la nivelul coloanei cervicale. Si in acest caz, pacienta a fost dirijata la Neurochirurgie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.