Polițistă, prinsă în trafic depășind viteza, în timp ce venea de la amant. Să nu afle soțul, a dat și o șpagă. Totul a fost filmat

0
75

O șoferită a încălcat legea și a fost oprită de către un polițist. În realitate, șoferița grăbită era o polițistă sub acoperire. Și-a recunoscut greșeala în fața agentului care a oprit-o și a intenționat să îi dea șpagă pentru a o lăsa să plece. De altfel, șoferița i-a spus agentului că se grăbea să ajungă acasă, de la amantul ei.

O polițistă sub acoperire a încălcat legea, intenționat, apoi a fost oprită de unul dintre colegii ei de breaslă. Femeia i-a explicat polițistului că are un amant și că dacă i-ar da amendă, soțul ei ar afla imediat.

Polițistă sub acoperire, prinsă în trafic depășind viteza

Așadar, polițista sub acoperire i-a dat șpagă polițistului, spunându-i că dacă primește amendă, cu siguranță, soțul ei își va da seama că, în realitate, se întorcea de la presupusul amant. Polițistul a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

De asemenea, femeia i-a spus că fix în momentul în care a fost prinsă se întorcea acasă, după ce petrecuse timp cu amantul ei. Femeia a fost oprită, pentru că cir­cu­lase cu o viteză de 64 km/h pe un sector de drum unde era prevăzută o viteză de 50 km/h.

În plus, autoturismul prezenta defec­țiuni la sistemul de frânare și becul de la faza de întâlnire era în stare de nefunc­țio­nalitate, potrivit romaniatv.net. Pentru a ”o ierta”, agentul de poliție i-a cerut suma de 400 de lei.

Polițistul va sta patru ani în spatele gratiilor

În tot acest timp, agentul de poliție era filmat fără să știe. De asemenea, polițistul i-a spus șoferiței grăbite că îi poate lăsa banii la angajatul unei benzinării din apropiere. Polițistul a fost con­dam­nat pentru două in­frac­țiuni de luare de mită.

Agentul de poliție a fost pedepsit cu patru ani de închisoare cu executare.

”După aproximativ o oră – două ore, după ce au fost lăsați banii, inculpatul a venit în incinta stației de benzină, iar mar­torul i-a înmânat suma de 200 lei. In­culpatul ia bancnotele cu mâna dreaptă de pe tejghea, le numără cu ambele mâini și le introduce în buzunarul de la piep­tul cămășii de uniformă. Părăsește apoi magazinul și urcă la volanul auto­spe­cialei de poliție. Banii proveniți din infracțiune au fost folosiți de inculpat la achiziționarea de motorină”, se arată în dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.