Șase ani de la moartea lui Marin Moraru. Soția marelui actor păstrează vie povestea de dragoste pe care au trăit-o: „N-am avut probleme…”

0
173

Marin Moraru a fost unul dintre cei mai mari actori de la noi din țară, care a plecat dintre noi în urmă cu șase ani. A lăsat în urmă o mulțime de lacrimi și regrete, dar mai ales o soție îndurerată, care trebuie să se descurce singură la bătrânețe. Nu poate uita niciodată clipele petrecute alături de soțul ei, lângă care a învățat să iubească și a stat peste 50 de ani.

Șase ani fără Marin Moraru

Marin Moraru a fost unul dintre marii actori ai României, care a reprezentat cu mândrie Generația de Aur. A plecat din această lume în 2016, la venerabila vârstă de 79 de ani. S-a retras din viața publică cu câțiva ani înainte de a ne părăsi, pe motiv că nu se mai face teatru ca pe vremuri și nu se mai regăsea în această industrie.

A murit după o lungă suferință din cauza unei boli grave, lăsând în urmă o mulțime de oameni care l-au iubit, dar și o soție îndurerată. Aceasta se pregătește acum să dea de pomană pentru sufletul adormitului, iar anul viitor va face o pomană mare, de șapte ani, așa cum spune tradiția. Este pregătită pentru o cheltuială mare, pentru că vrea să îl cinstească așa cum se cuvine.

”Au trecut 6 ani de când nu mai este… O să fac pachete să împart și o să merg la mormânt la Bellu, dar parastasul mare îl fac la anul, când se împlinesc 7 ani de când a urcat la cer. Atunci o să fac așa cum se cuvine, cum cere datina… La parastasul de 7 ani se cheltuie ca pentru o nuntă”, a declarat Lucia Popescu-Moraru, pentru FANATIK.

Poveste de iubire specială

Marin și Lucia s-au iubit peste 50 de ani, când amândoi erau foarte tineri. Celebra voce de la radio era elevă de liceu când l-a cunoscut pe Marin Moraru și, de atunci, a fost singura femeie din viața marelui actor. S-au iubit nebunește și împreună au trecut prin multe, până când moartea l-a răpus pe regretatul actor.

Lucia Popescu-Moraru a dezvăluit care a fost secretul relației lor. Omul de radio a recunoscut că înțelegerea a fost cheia, având în vedere că soțul ei era foarte solicitat și, astfel, a trebuit să accepte statutul de soție a unei celebrități. Recunoaște că au mai fost momente de rătăcire, în care actorul și-a mai pierdut cumpătul, dar i-a înțeles fiecare scăpare și l-a susținut, pentru toate iubirea pe care i-a oferit-o.

„Când stai lângă un actor, indiferent că este un actor foarte mare, de fapt lângă orice fel de artist, trebuie să accepți unele provocări pe care ți le da această calitate de soție a unei personalități. Pentru că mai ales actorii, au și ei trăirile lor, în perioada de realizare a unui rol sunt mai nervoși sau au momente de angoasă, dar înțelegerea contează foarte mult. Noi n-am avut probleme majore în căsnicia noastră, ne-am căsătorit foarte tineri, eu eram încă la liceu“, declara Lucia Popescu-Moraru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.