Targ Handmade de Sf. Maria la Iulius Mall

0
55

Dacă eşti pasionat de obiecte lucrate manual sau îţi plac articolele unicat, Iulius Mall Iaşi îţi vine în întâmpinare cu un târg tematic. Până duminică, inclusiv, cei care sunt în căutarea unui cadou original pentru persoanele dragi sau vor să îşi completeze propria lor colecţie de obiecte aparte sunt aşteptaţi la Iulius Mall Iaşi, acolo unde se desfăşoară Târgul Handmade. La etajul 1 al mall-ului, în zona Orange Shop, îşi dau întâlnire iscusiţi artizani, spre încântarea amatorilor de articole lucrate cu multă migală. 

Târgul îi întâmpină pe clienţi cu cele mai interesante creaţii: bijuterii, piese vestimentare, decoraţiuni, tablouri şi multe alte piese irezistibile, realizate prin tehnici inedite. Pentru doamnele care iubesc accesoriile cu dichis, expozanţii propun o multitudine de coliere, cercei, brăţări, inele şi broşe din pietre preţioase şi semipreţioase, care îţi fură privirea cu frumuseţea lor. 

Fie că sunt pictate manual sau decorate cu pene şi floricele, într-o varietate de mărimi, cutiile de bijuterii şi periile de păr pe care le găseşti la târg vor completa perfect designului locului tău de tabieturi.  

Nu sunt uitaţi nici cei mici! Părinţii şi bunicii pot cumpăra pentru prichindei căciuliţe, botoşei, vestuţe, bentiţe şi alte articole croşetate sau împletite, care cu siguranţa le vor ţine de cald în această primavara şi le vor aduce zâmbete. 

Târgul Handmade din Iulius Mall Iaşi reprezintă un prilej pentru ca artiştii handmade să îşi etaleze imaginaţia şi priceperea, iar clienţii vor putea alege obiecte deosebite, la preţuri potrivite pentru orice buzunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.