Apartament de 200.000 de euro, vizionat de Traian Băsescu. În ce zonă s-ar muta fostul președinte al României

0
57

Traian Băsescu s-a pus pe treabă și își caută o nouă locuință, după ce a aflat că este nevoit să părăsească vila de protocol din Primăverii.

Fostul președinte Traian Băsescu își caută casă nouă, după ce a primit decizia care îi cere să părăsească vila RAAPPS din Primăverii, unde a locuit până înainte de a se afla că a colaborat cu Securitatea. Odată cu această decizie, pierde privilegiile de fost președinte.

Așa se face că fostul șef de stat a fost surprins “la vizionat” de apartamente, o nouă casă pentru acesta și soția sa Maria. Iar un apartament cu multe zerouri pare că i-a atras deja atenția.

Apartament de 200.000 de euro, vizionat de Traian Băsescu. În ce zonă s-ar muta fostul președinte al României

Traian Băsescu a fost surprins când mergând să vizioneze un apartament în valoare de aproximativ 200.000 de euro, dintr-un ansamblu rezidențial din Pipera, scrie Mediaflux.

Traian Băsescu a fost la vizionare însoțit doar de șofer, acesta din urmă fiind cel ce a condus celebrul Duster al fostului șef de stat.

S-a îmbrăcat lejer, într-o ținută sport, a purtat o șapcă neagră și s-a întâlnit inițial cu un reprezentat al dezvoltatorului imobilar, chiar în fața blocului.

În cele din urmă, au mers împreună la un birou de vânzări din cadrul ansamblului. În scurt timp, și-au făcut apariția și doi agenți imobiliari care, după o scurtă discuție, l-au condus pe Traian Băsescu să vadă apartamentul.

Însă Traian Băsescu pare extrem de ferm pe ceea ce își dorește, căci vizita nu a durat mai mult de 10 minute.

Unul dintre apartamentele pe care fostul președinte l-ar fi putut alegere este tip duplex, cu 3 camere, cu terasă sau grădină. Prețul unui astfel de apartament este de până la 200.000 de euro.

Traian Băsescu a mărturisit că își va căuta un apartament în care să se mute, după ce RAAPPS i-a transmis că trebuie să elibereze vila de protocol în 60 de zile.

Fostul președinte Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică, a decis Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ). Hotărârea este definitivă. Băsescu a fost acuzat că a dat declarații sub numele conspirativ „Petrov”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.