Cum a fost găsită fiica șefului Poliției din Bacău, Ana Maria Tuluc. Planul pe care-l urma copila de doar 15 ani

0
69

Fiica șefului Poliției din municipiul Bacău, Ana Maria Tuluc, în vârstă de 15 ani, a fost găsită la Suceava! Și se pare că fata de doar 15 ani avea un adevărat plan.

Familia șefului Poliției din municipiul Bacău a fost înștiințată pentru a prelua minora care fusese dată dispărută după ce a plecat de acasă duminică, la prânz.

Cum a fost găsită fiica șefului Poliției din Bacău, Ana Maria Tuluc. Planul pe care-l urma copila de doar 15 ani

„Polițiștii S.R.P.T IAȘI, instruiți la intrarea în serviciu despre faptul că minora Tuluc Ana Maria din municipiul Bacău a plecat voluntar de la domiciliu din aceiași zi și nu a mai revenit, au reușit depistarea acesteia în gara Suceava, la data de 12.04.2022, orele 00:20.”, potrivit unor surse judiciare.

Ana Maria le-a spus părinţilor că merge să se vadă cu o prietenă. Însă de cum a ieșit pe ușă, nimeni nu mai ştia nimic de ea. Însă se pare că avea pus la cale un adevărat plan!

Fiica șefului Poliției din Bacău ar fi fost pasionată de romanele poliţiste și le-ar fi lăsat părinţilor nişte indicii. Dar nimeni nu a reuşise să le descifreze. Copila de 15 ani nu a putut fi contactată, căci nu şi-a luat telefonul la ea.

Primele informaţii scot la iveală că, după ce a plecat de acasă, minora s-a plimbat cu trenul. Așa a ajuns în judeţul Neamţ, apoi la Iaşi, dar și la Paşcani. Acolo a petrecut mai mult timp.
Însă noaptea trecută a ajuns în gara Burdujeni din Suceava. Acolo a fost observată de poliţiştii de la Transporturi feroviare. Avea la ea o sacoşă de rafie în mână și ar fi părut confuză, potrivit Antena 3.

Polițiștii au observat că fata era singură în gară. Știau că nu mai urma să plece niciun tren. Așadar, au vorbit cu ea și au identificat-o. Despre starea ei de sănătate se știe că ar fi bună. Totodată, tatăl ei a venit să o ia acasă.

Șeful Poliției Municipiului Bacău, mesaj disperat pentru fiica sa

Șeful Politiei Municipiului Bacău, Adrian Tuluc, a transmis un mesaj disperat in aceasta seara, la 24 de ore de la disparitia fiicei lui.

„Iubirea mea,te rog din inima mea bolnavă dă-mi un semn! Știi bine că viața mea ține de un fir de păr! Te așteaptă si mami si buni si bunu si Andrei. Cățeii Rocky si Biju nu au mai mancat de cand ai plecat iar motanul nu s-a mai intors. Nu-ți ințeleg „indiciile”…te rog dă-mi un semn!” a transmis tatal fetei, Adrian Tuluc, potrivit Bacau.net.

Ana Maria Tuluc este fata comisarului-șef Adrian Tuluc, șeful Poliției municipiului Bacău.

Iar de numele comisarului-șef Adrian Tuluc se leagă cazul la crimei din Onești. Ministrul de Interne, Lucian Bode, l-a nominalizat atunci când a spus că a fost minimalizat evenimentul de către oamenii legii de acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.