Doliu în lumea sportivă. Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze

0
58

Zi neagră în lumea sportivă, mai precis din fotbal. S-a stins din viață un mare sportiv, după ce a fost victima unui accident rutier. A ajuns la spital în stare gravă, dar în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, corpul său a cedat. Medicii au fost nevoiți să declare decesul.

A murit Freddy Rincon. Avea 55 de ani

Din nefericire încă o veste tristă pentru iubitorii fotbalului și nu numai. Lumea sportivă a primit o veste cutremurătoare. Freddy Rincon, fost căpitan al naționalei Columbiei s-a stins din viață miercuri seara, la vârsta de 55 de ani. Se afla la spital, internat pe secția de Terapie Intensivă, în stare critică. Freddy Rincon a fost victima unui accident rutier produs în orașul Cali.

Doliu în lumea sportivă. Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze

Fostul mijlocaș de la Madrid suferise răni grave la cap. A fost supus unei intervenții chirurgicale care a durat trei ore. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, fostul mare sportiv nu a putut fi salvat.

Laureano Quintero, șeful clinicii private în care fusese internat Rincon, a anunțat că fostul fotbalist a murit cu puțin înainte de miezul nopții.

În ciuda tuturor eforturilor echipei noastre medicale, pacientul Freddy Eusebio Rincon Valencia a murit astăzi, 13 aprilie. Regretăm profund acest lucru și, în același timp, transmitem cele mai sincere condoleanțe rudelor, prietenilor, cunoscuților și fanilor. Invităm toți oamenii din țară să și-l amintească cu bucurie pentru tot ceea ce ne-a oferit prin realizările sale sportive, a transmis, într-un comunicat de presă, clinica Imbanaco.

Cine a fost Freddy Rincon

Freddy Rincon a avut o carieră remarcabilă în fotbal. De-a lungul timpului, Rincon a jucat pentru Real Madrid (Spania), Napoli (Italia), Palmeiras şi Corinthians (Brazilia) şi America de Cali (Colombia).

Freddy Rincon a jucat la trei ediții ale Cupei Mondiale (1990, 1994 și 1998). În cele 84 de apariții la echipa națională a Columbiei a marcat 17 goluri.

Doliu în lumea sportivă. Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze

Regretatul fotbalist a fost adversarul României atât la Mondialul din 1994, cât și la cel din 1998, meciuri câștigate de naționala României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.