Un fost deputat rus a criticat la TV strategia Rusiei din Ucraina: ‘Sunt fapte absolut evidente!’ / el cere negocieri cu Ucraina

0
96

Fostul deputat rus Boris Nadejdin a criticat deschis strategia Rusiei în Ucraina la televiziunea rusă de stat NTV și a cerut negocieri cu Ucraina. Nu a fost nimic în neregulă, spune el într-un interviu acordat agenției de știri AP.

El a spus adevărul în timpul apariției sale la televiziunea de stat și nu se teme de nicio pedeapsă în conformitate cu legile dure împotriva degradării soldaților și a difuzării unor presupuse știri false despre conflict, spune Nadezhdin.

În timpul unui talk-show difuzat duminică la postul de televiziune controlat de stat NTV, Nadejdin a declarat că președintele rus Vladimir Putin a fost indus în eroare de serviciile de informații care i-ar fi spus că rezistența din Ucraina vecină va fi scurtă și ineficientă. Nadejdin a cerut, de asemenea, ca luptele să se încheie și să înceapă negocierile.

Într-un interviu acordat marți agenției The Associated Press, Nadejdin a declarat că negocierile privind încetarea focului "sunt posibile întotdeauna și peste tot". Dar el a spus că rezolvarea unor probleme precum statutul regiunilor separatiste din Ucraina și al Crimeei, pe care Rusia a anexat-o în 2014, ar fi mult mai dificilă.

"Negocieri pe aceste probleme? Sunt acum absolut nerealiste, pentru că există o astfel de poziție: 'Vă vom învinge. Nu, vă vom învinge'", a spus el.

Continuarea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.