În Franţa, copiii îi pot scrie până pe 20 decembrie lui Moş Crăciun

0
115

În Franţa, copiii îi pot scrie până pe 20 decembrie lui Moş Crăciun, al cărui celebru secretariat, instalat de Poşta franceză în Libourne, în sud-vestul ţării, împlineşte anul acesta 60 de ani şi îşi redeschide marţi porţile, relatează AFP.

Copiii îi pot scrie lui Moş Craciun în două moduri – fie optând pentru o scrisoare tradiţională, fie pentru una în format digital, a precizat luni La Poste, compania poştală de stat din Franţa, potrivit Agerpres.

Pe plicul scrisorii, copiii pot scrie pur şi simplu "Moş Crăciun", fără a uita să treacă pe verso adresa lor pentru a fi siguri că vor primi un răspuns. Scrisoarea către Moş Crăciun nu are nevoie de timbru.

De asemenea, ei pot alege versiunea electronică pe site-ul pere-noel.laposte.fr, alegând "scrisoare pentru Moş Crăciun".

Moş Crăciun şi cei aproximativ şaizeci de spiriduşi ai săi – angajaţi poştali voluntari şi angajaţi temporari – vor răspunde gratuit, în franceză sau în engleză, tuturor copiilor şi claselor de elevi.

Copiii "vor primi o scrisoare frumoasă de la Moş Crăciun însoţită de o carte poştală colorată pe care o pot trimite familiei şi prietenilor lor", pecizează La Poste într-un comunicat.

COntinuareea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.