Fanii lui Dinamo au strans bani pentru transferul lui Grozav

0
60

Suporterii lui Dinamo au ajuns să se implice şi în transferuri. Cum situaţia financiară a clubului nu este cea mai buni, fanii au decis să ajute conducerea să-l aducă pe Gicu Grozav (27 de ani). Informaţia a fost confirmată de Cristi Hîldan, preşedintele Asociaţiei ”Peluza Cătălin Hîldan”, scrie Mediafax.

Gicu Grozav a recunoscut că a avut oferte de la FCSB şi FC Hermannstadt, dar le-a refuzat pentru că vrea să joace la Dinamo. Deşi cele două cluburi i-au oferit un salariu mai mare, fotbalistul este decis să revină la fosta sa echipă şi pe un salariu mai mic. Dorinţa acestuia a fost pe placul fanilor dinamovişti. Ei s-au ocupat de o strângere de fonduri prin care să ajute conducerea să-i suporte prima de instalare lui Grozav.

"Da, e adevărat. Să se înţeleagă clubul cu jucătorul, noi suntem pregătiţi să susţinem financiar clauza de instalare. Nu am fost anunţaţi cât trebuie, dar vom fi pregătiţi. Am auzit, încă nu ni s-a confirmat cumva, diverse sume vehiculate, 30.000 de euro sau 50.000 de euro. Vom vedea. Încercăm să ajutăm cât putem clubul Dinamo, mai ales la necaz”, a declarat Cristi Hîldan citat de Telekom Sport.

Preşedintele ascociaţiei nu exclude posibilitatea ca acest lucru să se repete pe viitor:” S-a nimerit să fie vorba aici de un fotbalist care ţine cu Dinamo, Gicu Grozav, însă în primul rând suntem interesaţi fiindcă e un jucător de valoare care poate ajuta enorm echipa".

Gicu Grozav a evoluat la Dinamo 4 luni, în perioada februarie-iunie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.