marți, 30 aprilie, 2024

O adolescenta a scos bateriile de la alarma si s-a spanzurat! A vrut ca parintii sa stie ora exacta cand a murit

Distribuie:

Publicat:

adolescenta a scos bateriile de la alarma si s-a spanzurat! A vrut ca parintii sa stie ora exacta cand a murit. Cutremurator! O tanara de 16 ani s-a spanzurat dupa ce a scos bateriile de la ceasul desteptator pentru ca parintii ei sa stie ora la care s-a omorat. Tanara a fost descoperita moarta chiar de catre familia sa. Leah ar fi trebuit sa mearga intr-o excursie cu parintii, cu bicicleta, insa a decis sa stea acasa si sa isi puna capat zilelor, Daily Mail.

Adolescenta, in varsta de 16 ani, a vorbit cu parintii ei prin mesaje pana la ora 14:30, iar cand acestia au ajuns acasa, dupa cateva ore, au gasit-o spanzurata. Ceasul ei arata ora 15:30, iar acum parintii cred ca Leah a scos bateriile de la ceas ca sa le transmita un mesaj. “Tatal ei crede ca ea a vrut sa le spuna exact ora la care a murit”, a dezvaluit un anchetator.

“Am vrut sa o luam cu noi, dar nu a vrut. Am insistat, dar a refuzat. Pana la urma noi am plecat. Eram ingrijorati, am incercat sa vorbim cu ea. Din mesajele pe care ni le trimitea parea ca totul e ok”, a spus tatal ei.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img