ALBITA : Tanar condamnat la inchisoare in Franta si Germania, depistat la controlul de frontiera

0
64

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un barbat cetatean R. Moldova, cautat de autoritatile din Franta si Germania, care avea de executat pedepse privative de libertate in ambele state, pentru savarsirea infractiunii de jaf armat.

 In data de 25 octombrie, in jurul orei 22.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de intrare in tara, ca pasager intr-un microbuz, un cetatean din R. Moldova Simion N., in varsta de 22 de ani.

"La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca pe numele tanarului erau emise alerte de punere in aplicare a unor mandate de arestare si predare sau extradare, emise de autoritatile din Franta, la data de 18.07.2018 si Germania, la data de 09.07.2018, acesta avand de executat pedepse privative de libertate de 15, respectiv, 10 ani, pentru savarsirea infractiunii de jaf armat." declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

 Tanarul in cauza a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.