marți, 30 aprilie, 2024

Doinita Oancea isi oficializeaza relatia. Imagini de la Starea Civila

Distribuie:

Publicat:

Doinita Oancea isi oficializeaza relatia. Actrita  care o interpreteaza pe Tanta in serialul “Fructul oprit”, de la Antena 1, are parte de o surpriza uriasa in penultimul episod din acest sezon al productiei.

Dupa o relatie cu suisuri si coborasuri, personajele interpretate de Doinita Oancea si Liviu Varciu, in “Fructul oprit”, decid sa se casatoreasca. Timpul petrecut departe de Costica (Liviu Varciu) o face pe Tanta sa realizeze ce simte cu adevarat pentru acesta. Aparitia surpriza a barbatului iubit, la Snagov, se lasa cu lacrimi de bucurie din partea Tantei, care de aceasta datã accepta cererea in casatorie.

“Tanto, oriunde as merge, orice as face, nu pot trai fara tine! Vrei sa te mariti cu mine?”, o intreaba el. “Da!”, raspunde ea fara sa stea pe ganduri.

Ceremonia civila are loc intr-un decor superb, in curtea casei Caragea. Alaturi de ei, la petrecere, sunt oltenii Boasca, Lina si Sile (Adriana Trandafir si Marian Ralea), Katia (Cosmina Dobrota), Ana (Cristina Ciobanasu), Petru (Tudor Rosu), Alex (Petru Paun).

“Oriunde as merge si orice as face, nu pot sa traiesc fara tine!  Vrei sa te cu mine?”, il intreaba si Tanta pe Costica, emotionata de cele traite. “Zi, ma, da!”, striga cei prezenti la eveniment.“Va declar casatoriti, sarutati mireasa!”, se aude la sfarsitul ceremoniei. Cei doi indragostiti au parte de numeroase urari din partea invitatilor lor, dar si de o luna de miere in afara tarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img