HOROSCOPUL ZILEI – 26 IUNIE: Scorpionii pleaca in vacanta, iar Capricornii trec printr-o despartire

0
53

Horoscopul zilei de 26 iunie aduce multe vesti bune pentru nativii din zodiac. In timp ce, unii nativi vor avea parte de o perioada cu multe cheltuieli si probleme, altii se vor bucura din plin de cei dragi si de oportunitati.Vezi mai jos ce ti-au pregatit astrele in horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu.

Berbec
Daca programul va permite, niste zile libere ar fi binevenite, caci apar tot felul de chestiuni gospodaresti ce trebuie rezolvate sau poate ca unul dintre ai vostri are nevoie de prezenta voastra: sa il insotiti la medic, sa il sustineti la vreun examen, concurs.

Taur
Exista riscul unor incurcaturi in acte, trebuie sa verificati un deviz sau niste socoteli care vi se prezinta spre decontare. O zi aglomerata, cu multe drumuri de facut (si asa pare sa fie si in perioada urmatoare); veti aprecia din plin de clipele petrecute alaturi de cei dragi.

Gemeni
Se repun in discutie chestiuni mai vechi legate de sume pe care le datorati sau pe care sunteti indrpetatiti sa le primiti. Este bine sa aveti la indemana un istoric: facturi, chitante, contracte, intelegeri ca sa lamuriti situatia.

Rac
Ati putea primi un sfat nine intentionat chiar fara sa il solicitati; este cineva care va stie sufletul si preocuparile, va simte si vrea sa va fie de ajutor. Este o perioada mai delicata in viata de cuplu, in care ies la suprafata chestiuni ramase nerezolvate, neintelegeri mai vechi.

Leu
Oscilati intre a trece la actiune si asteptare, puneti in balanta argumente pro si contra. Veti gasi totusi modalitatea de a incalzi o relatie, de a pregati o discutie mai serioasa, de a recapata increderea si respectul cuiva la care tineti mult.

Fecioara
Si-ar dori cineva sa gasiti timpul si locul in care sa aveti o discutie mai apropiata; va oferiti poate sa fiti gazda intalnirii. Veti cauta argumentele cu care sa convingeti vreun sef sa va aprobe un buget; foarte bine ar putea fi vorba despre un sponsor.

Balanta
Schimburi de mesaje si de amabilitati, poate chiar intalniri protocolare, pregatiri pentru discutii si negoiceri de substanta. Este o perioada buna pentru renegocierea salariului sau a termenilor unor intelegeri anterioare, mai ales daca rezultatele personale va sustin.

Scorpion
O perioada favorabila pentru voi sa va luati zborul, la propiu si la figurat, sa tintiti departe in intalnirile si negocierile pe care le aveti programate. Va hotarati poate sa profitati de vreun voucher, de o reducere la bilete de avion, de cazare si de masa.

Sagetator
Sunteti destul de atenti la recomandarile unui cunoscator, la sfaturile unei persoane pe care o recomanda realizarile sau parul alb de la tample. Schimbari importante in sufletul vostru: va stabiliti un tel, va impuneti niste restrictii, dati drumul unui proiect mai vechi.

Capricorn
Pare sa va macine trecutul si veti face cunoscut acest lucru partenerului de viata, unui asociat sau unui client important, dupa cum este situatia concreta. Posibil sa aflati ca aveti de recuperat niste sume ori ca puteti profita de niste rate sau alte conditii avantajoase de plata.

Varsator
Este o perioada norocoasa pentru voi, cu sansa unor deschideri in cariera ori sa va faceti remarcati in cadrul breslei sau al colectivului. Fiinta iubita poate juca un rol important in planurile voastre prin ideile sau sustinerea pe care v-o acorda.

Pesti
Vesti legate de cursuri sau diplome care v-ar ajuta sa avansati in cariera sau care v-ar deschide drumul unei activitati pe cont propriu. Sanatatea este de supravegheat in saptamanile care urmeaza; eventuale excese ori lipsa somnului s-ar putea intoarce impotriva voastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.