Ionut Dolanescu e mai indragostit ca niciodata de sotia sa! Cantaretul de muzica populara a imbratisat-o patimas pe Doinita sub „Poarta sarutului” din Israel!

0
156

Ionut Dolanescu e mai indragostit ca niciodata de sotia sa, Doinita. Cei doi s-au comportat tandru unul cu celalalt in timpul unei calatorii in Israel.

Ionut Dolanescu e mai indragostit ca niciodata de sotia sa. Fiul lui Ion Dolanescu si Doinita au fost plecati intr-o excursie in Israel, unde au vizitat locurile sfinte, dar si cateva statiuni de la mare, profitand din plin de vremea splendida.

Ionut Dolanescu e mai indragostit ca niciodata de sotia sa. Ionut si Doinita s-au sarutat patimas
La un moment dat, Ionut si Doinita au ajuns la un monument din piatra ce seamana foarte mult cu „Poarta sarutului” din Targu-Jiu, realizata de celebrul Constantin Brancusi. Ei s-au oprit sub bolta monumentului si s-au imbratisat si sarutat patimas, momentul fiind imortalizat de un amic.

Ionut Dolanescu e mai indragostit ca niciodata de sotia sa. Fiul lui Dolanescu e la a doua casnicie
Fotografiile din vacanta demonstreaza ca Ionut Dolanescu e mai indragostit ca niciodata de sotia sa. Fiul lui Ion Dolanescu are trei copii cu Doinita, o violonista din Basarabia, care este a doua sa sotie. Ionut a mai fost insurat cu Maria, pe vremea cand se stabilise in Australia, dar s-a separat de aceasta la inceputul anilor 2000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.