Vali Vijelie, avertisment dur pentru fata lui daca pica BAC-ul: “I-am spus

0
59

Caty, fiica lui Vali Vijelie, se numara printre copiii de vedete care sustin zilele acestea ultimele probe ale examenului de bacalaureat. Invitat la o emisiune TV, celebrul artist a dezvaluit ce pedeapsa ii va da fetei sale in cazul in care nu obtine note de trecere la BAC. 

Vali Vijelie isi pedepseste fiica daca nu ia bacalaureatul

Carimaticul cantaret a marturisit mai in gluma, mai in serios ca, daca fiica lui pica BAC-ul, “ii opreste robinetul”. De altfel, acest avertisment l-a primit si frumoasa adolescenta, care l-a asigurat pe tatal, dar si pe mama ei ca va trece cu brio peste examenul maturitatii.

“Astazi a dat la istorie, am vorbit repede cu ea, ce se intampla, luam, nu luam. Sotia i-a spus ca daca nu ia bacul e problema mare. I-am zis fiicei mele: «Nu iei BAC-ul, se opreste robinetul». Ne-a zis sa stam fara grija si ca o sa marim volumul la robinet. Important e sa il ia. Eu sunt doar cu muzica. Ce sa fac? Multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. I-am facut placerile pe care si le-a dorit ea cat am putut. (…).

Cand s-a nascut fata mea, stateam in apartament la bunica si am primit telefon: Vali, ai o fetita! Am zis ca e greseala, am inchis si m-am pus sa dorm. Iar a sunat. M-am dus la ea, cand am intrat acolo era familia. Zic: ma ia la vrajeala! Eu avand trei baieti si o fata, ea e slabiciunea mea. Prima zi cand a venit acasa am pus-o sa doarma pe un fotoliu. Eu am plecat sa cant. Am venit acasa si nu ma lua somnul. Asteptam ora 8-9 sa ma duc sa ii cumpar patut. Seful meu a sunat si mi-a trimis patut acasa. Mi-a facut cadou patutul”, a declarat manelistul in cadrul emisiunii “Rai da’ buni”.

Vali Vijelie are doi copii
Vali Vijelie provine dintr-o familie saraca, fiind crescut impreuna cu fratii si sora lui de bunica lor. In timpul vacantelor scolare, era nevoit sa munceasca la o ferma de ambalat fructe din Giurgiu, ba chiar la munca campului, pentru a-si asigura rechizitele scolare. Renumele de „Vijelie” provine de la varul acestuia, Mircea Vijelie si a devenit unul din cei mai buni cantareti de muzica de petrecere din Romania, prin munca si daruire, mai ales intre anii ’87-’00. Acum este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti romi de manele din Romania.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.