Motanul nevestei il scotea din sarite, asa ca a incercat sa il faca pierdut, dar si-a primit rasplata peste numai trei ore dupa ce l-a abandonat in afara orasului, cand sotia a primit un telefon. Ce a aflat femeia a facut-o sa se inchine

0
56

Animalele sunt mai inteligente decat credem, mai ales cele care au trait o vreme printre oameni si au reusit sa invete multe de la noi. In unele cazuri am avea si noi cate ceva de invatat de la ele.

Am gasit povestea acesta pe internet si cred ca ilustreaza perfect atat de multe lucruri – faptul ca mereu culegi ceea ce ai semanat, ca lucrurile nu merg mereu dupa un plan stabilit dinainte, dar si ca animalele sunt mai inteligente decat credem, iar barbatii nu gandesc intotdeauna inainte sa actioneze.

Brian si sotia lui locuiau intr-un casa mica din Georgia. Copiii se mutasera de ceva vreme pe la casele lor, dar inca mai aveau o pisica pe nume Smokey. Brian nu se intelesese niciodata prea bine cu motanul, si spera sa scape de el, o data pentru totdeauna.

Intr-o zi a pus pisica in masina si a dus-o la capatul strazii, apoi a plecat, dar cand s-a intors a vazut ca pisica se intorsese acasa mai repede decat el! Smokey statea pe iarba, la soare, relaxandu-se.

Dar Brian era hotarat, a pus iar pisica in masina, a condus cativa kilometri si a aruncat iar pisica din masina. Dar cand s-a intors acasa a fost cu adevarat uimit sa vada ca iar fusese intrecut de motan, pe care l-a gasit curatandu-si blana in fata casei.

,,Asa ceva nu se poate”, si-a spus Brian. In urmatoarea zi a condus pana in celalalt capat al orasului. ,,Macar de data asta nu-si va gasi drumul spre casa”, se gandea. Totusi, cand a ajuns acasa a vazut pisica jucandu-se cu o minge, in curte.

Frustrat si enervat, Brian a luat atunci pisica si a dus-o cu mult in afara orasului, unde a lasat-o pe un drum de tara, in apropierea unei mine.

Peste trei ore, sotia barbatului a primit un telefon. A ridicat receptorul si si-a auzit sotul:

,,Motanul e acolo?” a intrebat Brian.

,,Da…” a raspuns ea.

,,Pai sa mi-l dai la telefon, m-am ratacit, nu mai stiu sa ajung acasa”.

In cele din urma pisica a ras ultima, iar barbatul a fost nevoit sa accepte micul animal cu blana drept parte din familie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.