Oana Zavoranu, „razboi” pentru cirese cu Tamara Buciuceanu-Botez: „O obraznica si o hoata esti!”

0
65

Oana Zavoranu a povestit in aceasta seara cateva dintre amintirile din copilaria ei, care mai de care mai amuzante. Una dintre ele o implica chiar si pe marea actrita Tamara Buciuceanu-Botez, care i-a fost vecina.

Se pare ca marea actrita a pus-o de mai multe ori la punct pe Oana, dar si pe buna dreptate! Micuta Oana obisnuia sa fure ciresele Tamarei Buciuceanu-Botez.

In urma unui interviu acordat pentru revista Unica, Oana Zavoranu a povestit modul in care se distra in copilarie, dar si micile peripetii prin care a trecut cu actrita Tamara Buciuceanu-Botez, care locuia la doar cateva case distanta de aceasta.

Vezi si: 

Cum o ”pedepsea” Tamara Buciuceanu-Botez
„In capatul strazii mele sta Tamara Buciucianu-Botez si are un cires delicios, pe care il avea si in copilaria mea.

Ei bine, ma cataram pe gard si apoi in pom si-i furam ciresele. Ma alerga si ma batea cu umbrela sau cu bastonul, depinde ce avea la indemana.

Pentru doua cirese am luat o bataie cu umbrela sora cu moartea. Dar nici eu nu taceam. I-am zis odata: ‘Nu-ti ajung ciresele? Le iau si eu pe alea de pe jos!’ Si atunci mai rau mi-am luat-o. ‘O obraznica si o hoata esti! Ce daca sunt pe jos? Sunt ale mele!’, asa imi zicea si ma alerga”, a explicat amuzata Oana Zavoranu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.