Asta le intrece pe toate! Care este numele adevarat al lui Giani Kirita, din buletin Are un prenume de-a dreptul ironic

0
54

Giani Kirita s-a facut cunoscut datorita carierei sale de fotbalist, dar si in urma participarii la concursul Exatlon. Numele fostului fotbalist este cunoscut pentru toti romanii, dar putini sunt cei care stiu care este numele complet din buletin.

Care este numele lui Giani Kirita in buletin
Giani Kirita s-a nascut in Bucuresti si este un jucator de fotbal din Romania retras din activitate. Ultima data a jucat pentru CS Buftea. Este cunoscut pentru activitatea de la Dinamo Bucuresti, echipa pentru care a jucat intre 1997 si 2003, fiind si capitanul acesteia. Dupa plecarea de la Dinamo a jucat pentru echipele turcesti Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü si Bursaspor.

A debutat in Divizia A pe 19 aprilie 1997, intr-un meci Dinamo Bucuresti -Universitatea Cluj 3-0. A jucat patru meciuri pentru echipa nationala, primul fiind cel cu Polonia din 16 august 2000. In 2012 a antrenat-o pe CS Buftea.

In 2018. el a participat la concursul care a fost urmarit de intreaga tara Exatlon. Al doilea lui prenume este Stelian, o adevarata ironie a sortii, daca tinem cont de faptul ca Giani a fost capitanul luI Dinamo, rivala de moarte a Stelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.