marți, 30 aprilie, 2024

Cel mai complet aliment din lume creste si in Romania. Contine mai multa vitamina B12 decat carnea, mai multa vitamina A decat ouale si mai mult calciu decat laptele

Distribuie:

Publicat:

Alimentul ideal care contine aproape toate vitaminele si mineralele de care are nevoie corpul nostru pentru desfasurarea proceselor metabolice si mentinerii imunitatii, bunei functionari a inimii si mentinerii structurii osoase a fost adus si la noi in tara tocmai din Himalaya.

Arborele vietii, denumit stiintific Moringa Oleifera contine de 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele, de patru ori mai multa vitamina A decat morcovii si 4 ori mai mult calciu decat laptele. In plus, are de 3 ori mai mult potasiu decat bananele, de 3 ori mai multa vitamina E decat migdalele si de 3 ori mai mult fier decat spanacul. ”Alaturi de aceste vitamine si minerale se afla toti aminoacizii esentiali – ceea ce reprezinta o sursa importanta pentru corectarea deficientelor nutritionale si asigurarea materiei prime pentru regenerarea permanenta si eficienta a organelor si a sistemului nervos.

Bogatia de acizi grasi esentiali completeaza paleta nutritionala si asigura un mai bun control al nivelului colesterolului precum si al depozitelor de grasime din corp si organe. Parca pentru a perfectiona calitatile acestei plante natura i-a oferit si o cantitate impresionanta de antioxidanti (vitamina A, C, E, B, bioflavonoizi, Carotenoizi etc) care ajuta organismul nu doar sa produca energie si substanta ci si sa indeparteze deseurile rezultate in urma proceselor metabolice sau sa combata efectele radicalilor liberi asupra celulelor. Un lucru uimitor il constituie prezenta particulelor puternic magnetice in semintele acestei plante : puse intr-un bol cu apa, atrag peste 95% dintre deseuri, bacterii, chimicale, uleiuri anorganice, poluanti, sau metale grele”, a explicat dr. Cristina Bogdan, specialist in homeopatie, acupunctura si api-fitoterapie la Medicina Reglatorie Fiziologica.

Uleiul obtinut din aceasta planta este cel mai stabil din natura si este cel mai folosit pentru combaterea imbatranirii.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img