Dezvaluirea lui Gigi Becali care a cutremurat showbiz-ul! „Alina Vidican a spus ca ia pastile, ca se sinucide” Cand a afirmat milionarul asta

0
101

Gigi Becali a dezvaluit ca Alina Vidicat a amenintat ca se sinucide. Vezi cand s-a intamplat asta.

 Cristi Borcea si cele mai importante femei din viata lui ar putea fi subiectul unui serial longeviv care, cu siguranta, ar intrece audienta celebrei productii "Tanar si nelinistit". Viata lui amoroasa este, dupa cum deja stie o tara intreaga, un izvor nesecat de picanterii.

Divorturi, aventuri, iubiri patimase, sotii frumoase, iubite si mai si, totul ar putea deveni tema unui scenariu de neegalat. Anumite aspecte, totusi, sunt delicate, dureroase si nu au nicio legatura cu viata perfecta pe care oamenii isi imagineaza ca o au cei bogati.

Gigi Becali a dezvaluit un astfel de episod ingrijorator din viata prietenului si finului sau, Cristi Borcea si a fostei sale sotii, Alina, fina latifundiarului din Pipera.

Tanara a fost, timp de sapte ani, amanta fostului lider de la Dinamo si, chiar daca si-a dorit enorm sa-i devina sotie, nu a insistat niciodata, dupa cum si Borcea a declarat.

Certurile cu barbatul iubit erau insa atat de greu de suportat pentru Alina incat, conform declaratiilor lui Gigi Becali din 2011, de la o emisiune prezentata de Cristi Brancu, la un moment dat aceasta ar fi amenintat ca se sinucide.

“Si din partea lui si din partea ei au existat niste lucruri care sunt din filme, din “Romeo si Julieta”. Adica, fina mea (Alina Vidican – n.r.) a spus ca nu poate sa traiasca fara el, (Cristi Borcea – n.r.) ca ia pastile, ca se sinucide. A avut probleme, chiar si la Paris, probleme de dragoste, de sinucidere. Mi-am dat seama ca din partea amandurora exista prea multa pasiune, prea multa dragoste si iubire si nu puteam sa ii tin despartiti”, a spus Gigi Becali acum ceva timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.