Fiica Irinei Loghin s-a casatorit! Imagini spectaculoase de la nunta: “Doua printese adevarate”

0
88

Irina Loghin a devenit soacra mica! Indragita artista de muzica populara a radiat de fericire in ziua in care si-a vazut fiica imbracata in rochie alba de mireasa. Fata cantaretei s-a casatorit cu alesul inimii sale intr-un cadru de poveste, iar nasi le-au fost artistii Alina si Romeo Negoiasa, care fac parte din formatia “Alesis”. Petrecerea care a urmat dupa ceremonia religioasa a fost deschisa de Fuego, “fratele” de suflet al miresei. Celebrul artist si fiica Irinei Loghin au o relatie foarte speciala.

Fiica Irinei Loghin s-a casatorit la 40 de ani

Irina Iris Loghin a devenit doamna Cernea, dupa ce si-a unit destinul cu sufletul ei pereche, Bogdan, un tanar din Targu-Jiu. Fiica Irinei Loghin a stralucit intr-o superba rochie de mireasa stil printesa. Iar soacra mica a fost si ea la inaltime. In varsta de 79 de ani, cantareata a ales o rochie lunga, eleganta, cu o broderie spectaculoasa. Ceremonia religioasa a avut loc la Manastirea Casin.

Fuego a cantat valsul mirilor la nunta fiicai Irinei Loghin

Petrecerea s-a desfasuarat intr-un restaurant din Bucuresti. Fuego a dat startul distractiei, el cantand cand mirii au dansat primul vals in calitate de sot si sotie. Indragitul artist a ales o melodie emotionanta, care se numeste “Te iubesc” si in timp ce performa, alaturi era Irina Loghin care avea lacrimi in ochi de fericire.

“Cu bucurie si onoare, deschid petrecerea surorii mele de suflet, Irinuca Loghin!
Casa de piatra, dragilor! Sa va fie viata o continua bucurie! #nunta #paulsurugiufuego #teiubesc #valsulmirilor #irinaloghin #alesis”, a scris Fuego pe pagina lui de Facebook.

Despre ginerele sau, “Regina” muzicii populare romanesti are doar cuvinte de lauda.

“Ce frumoasa, casa de piatra, copii sanatosi si sanatate”, “Casa de piatra. Doua printese adevarate, multa sanatate”, “Doua frumuseti ale tarii si doua voci de aur!” sunt trei dintre mesajele transmise de fanii celor doua artiste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.