Carmen de la Salciua, dezvaluiri neasteptate: „Au mancat in casa mea, iar acum ma ataca”! Ce mesaj are artista pentru cei care o jignesc

0
149

Carmen de la Salciua este o cantareata foarte apreciata, iar popularitatea ei a crescut foarte mult in ultimele luni, insa chiar si ea atrage uneori critici din partea internautilor.

Carmen de la Salciua este o cantareata apreciata de multi romani. Frumoasa artista a adunat sute de mii de urmaritorii pe retelele de socializare. Fiecare fotografie pe care tanara o posteaza aduna in scurt timp mii de aprieceri din partea fanilor si comentarii in care i se spune mereu cat de frumoasa, dar si cat de talentata este.

Cea mai sexy si iubita cantareata din muzica populara si de petrecere obisnuieste sa tina legatura cu fanii sai fideli prin intermediul site-urilor de socializare si sa posteze fotografii din momentele importante ale vietii sale si din locurile pe care le viziteaza. In ultima perioada, insa, aceasta a primit multe comentarii nesarate si a fost nevoita sa posteze un mesaj fabulos pentru cei care o jignesc in mod gratuit. Mai mult, Carmen de la Salciua a facut referire si la persoane apropiate din viata ei, pe care candva le-a fost aproape la bine si la greu.

„M-a intrebat multa lume de ce nu-i „spurc” pe cei care ma spurca … Raspunsul e simplu: nu ma tavalesc in mocirla nimanui! Chiar daca purtarea unora e anormala si denota psihoze grave si o lipsa ingrijoratoare de stima de sine, nu simt nevoia nici sa ma apar, nici sa ma justific si nici sa ma razbun! Pe mine ma apara Dumnezeu, ma justifica faptele mele concrete, si oamenii care imi sunt alaturi … iar de razbunat, ma razbuna pacea si fericirea de care ma bucur!

Pana sa devin populara, nu a avut nimeni, nimic cu mine … de ce au acum e evident! Si chiar daca unii depun eforturi sa ma supere si sa imi produca disconfort … nu au nici o sansa ! Sunt imuna la atacuri! Din fericire am evoluat destul de mult din punct de vedere spiritual, incat sa accept cu seninatate tot ce se intampla… constienta ca unii au demonii lor si luptele lor pe care nu stiu sa le duca singuri … si face fiecare cum poate!

Nu sunt suparata pe nimeni, nu detest pe nimeni, nu am resentimente … Stiu foarte bine cine si de ce incearca sa imi tulbure pacea sufletului … cunosc tertipurile celor care incearca sa subestimeze lumea, care cred ca reusesc sa manipuleze si sa instige… asa cum si ei stiu ca nu le-am facut nici un rau, pe unii chiar i-am ajutat … ca nu datorez nimic nimanui si ca nu le-am adus prejudicii de nici un fel!

Prefer sa tac si sa zambesc multumita stiind ca unii dintre cei care azi ma ataca … au purtat candva haine de la mine, ca au lucruri de la mine, ca au mancat in casa mea, ca le-am oferit momente frumoase … si uneori mangaiere! Si cu cat ma ataca mai tare, cu atat mai mult eu sunt multumita, ca eu sunt cea care a facut bine si nu ma aflu in aceasta postura ingrata!

Sper sa invete si altii din ce am scris aici … sa ignore rautatile si sa priveasca oamenii rai cu compasiune …Nu intrati in luptele nimanui, nu va explicati … nu incercati sa convingeti lumea de contrariul celor care se spun despre voi… Va asigur ca exista o dreptate divina .. .eu vad din ce in ce mai des asta! O zi minunata!”, este mesajul fabulos postat de Carmen de la Salciua.

Carmen de la Salciua, “noua Regina a Youtube-ului”

Nu incape indoiala, Carmen de la Salciua este unul dintre cei mai tari artisti romani la momentul actual. Cea mai sexy artista din muzica populara si de petrecere reuseste sa cucereasca topurile cu fiecare piesa pe care o compune. Noua ei piesa „De ce traim o iubire interzisa?” s-a mentinut pe primul loc in Trending pe YouTube, timp de 10 zile consecutiv. Mai mult, piesa a acumulat aproape 4 milioane de vizualizari si peste 35 de mii de Like-uri, la doar o doua saptamani de la lansare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.