Andreea Mantea si-a facut dantura inainte sa preia carma emisiunii „Te vreau langa mine”: „Am avut probleme grave cu dintii”

0
68

Andreea Mantea s-a „aranjat” inainte sa preia carma emisiunii „Te vreau langa mine”. Superba bruneta isi dorea foarte tare un zambet de Hollywood, iar acum l-a obtinut. Prezentatoarea a avut in trecut foarte mari probleme cu dintii.

„Am avut probleme grave cu dintii. Am stat o perioada buna de timp prin clinici si mi-am pierdut orice urma de speranta ca voi gasi o solutie buna sau ca voi intalni un medic potrivit. M-a deranjat foarte mult aspectul dintilor si nu credeam ca eu voi mai putea sa rad din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastra de vizita, dar iata ca voiam perfectiunea”, a spus Andreea Mantea, potrivit libertatea.ro.

Andreea Mantea are acum un zambet de star de cinema si se bucura ca a putut sa-si indeplineasca acest vis.

„Efectiv nu mai speram la o solutie, dar intr-o zi  l-am gasit pe medicul Valentin Raducanu. Pe langa faptul ca este profesionist, Valentin a avut multa rabdare cu mine, pentru ca nu sunt deloc pacientul perfect. Promit sa ma transform in unul si sa fac vizite regulate la cabinetul lui”, a mai spus prezentatoarea TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.