Horoscopul zilei de 3 septembrie! Aceasta zodie va avea parte de multe castiguri

0
122

Vibratia zilei este 3 si o sa putem duce comunicarea la alt nivel, ca sa ne si intelegem cu cei din jur.

FECIOARA: Poate va dati intalnire cu niste colegi de breasla sa vedeti la ce proiect ati putea colabora si daca se potriveste cu programul vostru. Ati putea semna un contract de angajare, sau poate vindeti, cumparati o casa, o masina, dupa lungi amanari si-o sa puteti incepe o viata noua.

BALANTA: Se poate sa reveniti asupra unei decizii legate de viata de cuplu si poate veti acorda mai multa atentie relatiei. Se poate sa mai lucrati ceva in paralel cu serviciul si sa castigati mai multi bani, sa strangeti un capital pana la sfarsitul anului.

SCORPION: Poate faceti un efort financiar sa va schimbati masina, sau sa va luati alta noua, se-anunta o cheltuiala. O sa va faceti noi prieteni si relatii pe la mondenitati si veti fi mult mai activi pe scena sociala, o sa fie si o ascensiune in cariera, la un moment dat.

SAGETATOR: Se poate sa va mearga mai bine in relatia sentimentala daca o sa faceti echipa cu celalalt, sa nu se mai simta singur. Se poate sa va caute cineva care sa va stimuleze dorinta de a face lucruri noi, ca sa va puteti depasi limitele – aveti resurse interioare de explorat.

CAPRICORN: Poate puneti la cale detaliile unui eveniment important din viata voastra si o sa fie solicitant, dar o sa va descurcati frumos. Se-anunta un castig banesc cu munca multa si o sa va descurcati cu volumul si cu gradul de dificultate si chiar si cu durata, ca n-o sa se termine cu una cu doua.

VARSATOR: Se poate sa-ntalniti pe cineva din timpul unei excursii, poate in vacanta si o sa-ncepeti o relatie care va rezista in timp. O sa le puteti face o surpriza placuta alor vostri care n-or fi ajuns, inca, la malul marii, sau isi doresc altceva pe care doar voi vi-l puteti oferi si toata lumea o sa se bucure.

PESTI: Se rezolva o problema de afaceri si o sa aveti pe ce conta atunci cand va-ntoarceti din vacanta, c-o sa fie un proiect lansat la apa. Sunt cheltuieli, datorii, de care-ar fi bine sa va achitati cat mai repede, sa nu se-adune restante, care vor atarna prea greu dupa concediu.

BERBEC: O sa petreceti cateva ore intr-o companie agreabila, poate luati masa impreuna, si puneti la cale viitorul relatiei. Se pare c-o sa va scoata cineva la o plimbare, sa dati si sa primiti niste explicatii ca sa puteti face o relatie de cuplu si mai bine.

TAUR: Poate intrati intr-o colaborare, sa lucrati in afara orelor de program, ca sa strangeti bani pentru o nunta, un botez. E posibil sa incasati niste bani, sa faceti si plati, sa rezolvati si niste probleme care tin de acte, de o angajare, sau de semnarea unui contract.

GEMENI: Puteti da avansul pentru o casa, o masina, sa va ocupati chiar voi de constructia propriu zisa, daca va pricepeti, daca nu angajati o firma. O sa rezonati frumos cu cineva pe care-l puteti intalni intr-un anturaj undeva si sa cultivati relatia care promite sa v-aduca stabilitate afectiva.

RAC: Se rezolva o chestiune legata de bani si de acte si o sa aveti mana libera sa actionati asa cum credeti de cuviinta. Se poate s-aveti o discutie de principiu cu niste posibili parteneri de afaceri, si sa va hotarati pana la sfarsitul lunii, daca nu chiar mai devreme, si sa faceti o alegere avantajoasa.

LEU: Poate mai topiti din orgolii ca sa va-ntelegeti si mai bine cu partenerul de cuplu care asteapta mai multa caldura sufleteasca de la voi. E posibil sa se iveasca un extrajob care sa va completeze bugetul si sa aveti pentru scoala voastra, a cuiva din familie sau pentru lucrurile pe care le-ati exclus de o vreme-ncoace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.