Iulia Albu, despre rochia roz purtata de Viorica Dancila la nunta fiului ei. „Intregeste perfect imaginea de tort supraetajat a premierului!”

0
65

Iulia Albu a criticat in termeni duri modul in care a ales sa se imbrace Viorica Dancila, la nunta fiului ei, care a avut loc in urma cu doi ani. Prim-ministrul a optat pentru o rochie eleganta, de culoare roz, care nu a fost deloc pe placul cunoscutei creatoare de moda.

„Pornind de la celebrul citat ‘toata lumea are sfarcuri’, Viorica Dancila se prezinta intr-o tinuta extrem de putin discreta, dar are in acelasi timp initiativa si ideea geniala de a se ascunde dupa perdea, dupa perdeaua fustei vreau sa spun. Tulul pe care il poarta, nici nu mai conteaza de unde este rochia, intregeste perfect imaginea de tort supraetajat a premierului.

Apreciez faptul ca are o parte transparenta cu maneca si care acopera decolteul, insa in acest context, acest lucru nu functioneaza atat din cauza coafurii cat si a intregii siluete care, desi armonioasa, nu permite purtarea unei asemenea rochii„, a declarat Iulia Albu pentru wowbiz.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.