Irina Columbeanu s-a intors in tara, dupa operatia la ochi! Cum se intelege cu Iri dupa ce i-a spus ca vrea sa se mute in America

0
53

Irina Columbeanu a fost  in vacanta in Statele Unite ale Americii, acolo unde locuieste mama ei. In America, fetita a fost supusa unei interventii chirurgicale la ochi. Ea suferea de cateva luni de o afectiune oculara, numita salazion. Pentru ca tratamentul nu a dat rezultate, medicii i-au recomandat sa se opereze. Irinuca s-a intors in tara, dupa ce s-a refacut complet.

Copila i-a spus in urma cu ceva timp tatalui ei ca ar vrea sa se mute in America, iar Iri a acceptat situatia, gandindu-se la tot ce este mai bine pentru fiica lui. Chiar daca isi doreste acest lucru, micutei ii este foarte dor de tatal ei atunci cand sta departe de el. Cum s-a intors din SUA, Irinuca a postat o poza in care apare alaturi de Irinel Columbeanu, pe retelele de socializare, alaturi de un mesaj care spune totul despre relatia lor: „Iubesc sa-mi petrec timpul cu tati!”.

Ce spune Irinel Columbeanu de mutarea fiicei lui in Statele Unite

Omul de afaceri este pregatit demult pentru aceasta situatie. Irinel Columbeanu a marturisit ca, atunci cand Irinuca va vrea sa o faca, el va fi de acord, fiind vorba de viitorul ei. Asa cum e normal, el se gandeste la binele fiicei ei si spune ca se va implica total, orice decizie va lua Irinuca. Monica Gabor i-a spus de mai multe ori ca doreste ca fiica ei sa se mute cu ea in America.

„In legatura cu dorinta mamei Irinei, ca fiica noastra sa se mute cu ea in Statele Unite, pot spune ca aceasta nu este o noutate pentru mine si ca amandoi parintii suntem in egala masura preocupati sa-i asiguram fiicei noastre un viitor cat mai promitator. In plus, eu insumi sunt pregatit, atunci cand Irina isi va manifesta aceasta optiune, ca nu numai sa imi dau acordul in acest sens, ci sa incerc chiar sa facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vietii ei, ramanand in continuare solidar, in exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu si abtinandu-ma sa pun in ecuatie si sa ma gandesc si la al meu”, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro, in urma cu cateva luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.