Jandarmerita Stefania, fotografiata in autobuz intr-o rochie foarte scurta! Ce s-a vazut pe picioarele ei

0
60

Jandarmerita Stefania a intrat in prim planul presei dupa ce a fost batuta de huligani la protestele din Piata Victoriei. Fata de 23 de ani a fost dusa la spital si tinuta sub stricta supraveghere medicala. Din cauza problemelor si a scandalului mediatic, dupa externarea din spital, Stefania a plecat din Bucuresti si a decis sa se retraga o vreme la casa parinteasca. Tanara a fost recunoscuta si fotografiata recent, intr-un autobuz.

Imaginile cu jandarmerita Stefania au fost facute publice pe retelele de socializare. Tanara de 23 de ani a fost pozata in timp ce statea pe scaun, intr-o rochie scurta. Internautii care au vazut imaginile au observat ca femeia nu avea vanatai si urme de violenta. Cei mai rautaciosi au spus in comentarii ca Stefania are celulita pe picioare, dar nicio alta urma.

„Nicio vanataie, nimic!”, „Cata celulita”, „Da, chiar! De ce are celulita? Astia nu fac miscare? Ar trebui sa fie numai fibra”, „Fara uniforma nu o recunoaste nimeni!”, „Saracuta de ea. E nevinovata fata!”, „Sta pe scaunul pentru invalizi tanti, educata fata!”, „Sa mai spuneti ca spitalele din Romania nu fac minuni”, au comentat internautii la pozele cu jandarmerita Stefania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.