marți, 30 aprilie, 2024

Lino Golden, mesaj cutremurator pentru tatal mort: “O sa te fac super mandru intr-o zi”

Distribuie:

Publicat:

Ziua de astazi a fost una neagra pentru “fiul adoptiv” al lui Alex Velea. S-a implinit un an de cand tatal lui a murit. In memoria parintelui sau, Lino Golden a scris un mesaj sfasietor pentru acesta. Iar la sfarsit le-a dat un sfat tuturor celor care il urmaresc pe Instagram.

Lino Golden, mesaj cutremurator pentru tatal mort

Dupa ce s-a lasat prada sentimentelor care l-au coplesit astazi, Lino Golden a scris cateva randuri pe una dintre retelele de socializare. El a marturisit public ca spera sa-l faca foarte mandru pe tatal sau intr-o buna zi. In plus, i-a sfatuit pe internauti sa isi iubeasca si pretuiasca parintii.

“Azi se face un an de cand esti inger.
Imi este extrem de dor de tine tata.
Sper ca ma vezi de acolo, o sa te fac super mandru intr-o zi.

P.s.: iubiti-va parintii!” a scris artistul in dreptul imaginii de mai jos, postata pe contul lui de Instagram.

Mesajele din partea sustinatorilor nu au intarziat sa apara.

“Dumnezeu sa-l odihneasca!! Sigur este mandru deja! ”, “Fii tare ca piatra, ca un tanc sovietic”, “Este langa tine la orice pas”, “Il faci mandru de tine prin realizarile tale; stiu cum e , nu mai am mama de aproape 4 ani”, “Daca l-as mai avea si eu pe tata…” sunt cinci dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.

Cine este Lino Golden

Lino Golden, pe numele sau adevarat Radu Carstea, s-a nascut in Brasov. In prezent, el locuieste in Bucuresti, iar la sfarsitul anului 2016 si-a tatuat pe bratul stang chipul lui Alex Velea, in semn de recunostinta pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit. Tanarul artist se iubeste in prezent cu Andra Ghinea. El nu este singurul „fiu” adoptiv al iubitului Antoniei. „Fratele sau vitreg” este Mario Fresh – artistul care se iubeste cu fiica Andreei Esca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img