Oana Roman reactioneaza la adresa celor care spun ca are probleme cu greutatea

0
99

Oana Roman reactioneaza inca o data la adresa celor care spun ca are probleme cu greutatea, postand o fotografie pe retelele de socializare cu un manechin care prezinta pe podium pentru celebrul brand Dolce Gabbana. Vedeta le arata prietenilor virtuali ca nu doar femeile slabe reprezinta etalonul frumusetii si perfectiunii, si cele cu mai multe kilograme pot fi apreciate si pot ajunge pe podium.

“Doamna este manechin pt Dolce Gabbana! Ultima colectie! Sa nu mai aud pe nimeni ca ma face grasa! :)))))) As putea fi lejer top model ! Basca faptul ca am bratele si picioarele mult mai subtiri! Am zis!!!”, a scris Oana Roman la imaginea postata.

Oana Roman si Marius Elisei, nunta si botez in urma cu patru ani

Oana Roman si Marius Elisei s-au casatorit pe 15 iunie 2014. La nunta a fost prezenta si fiica lor. Si asta pentru ca fata fostului premier al tarii a devenit mama pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana si a primit nota 10 la nastere. Ea a cantarit 2 kilograme si 300 de grame.

Ziua in care s-au casatorit are dubla insemnatate pentru cei doi soti, pentru ca tot atunci, pe 15 iunie 2014, au botezat-o pe fiica lor, Isabela.

“15 iunie – in ziua in care noi ne-am casatorit acum patru ani si ziua in care am botezat-o pe Isa. Am incercat sa ne strangem prietenii. Noi nu prea ne-am distrat la nunta noastra, am fost stresati. (…). Da, e clar cel pe care mi l-am dorit (n.r.: mire) – am vrut sa aratam ca suntem impreuna si ca vrem sa fim impreuna. Avem un copil perfect, o relatie frumoasa, cu bune si rele. (…). Da, am ajuns la o anumita maturitate in aceasta relatie”, a spus Oana Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.