La Iulius Mall Iasi s-a deschis o sala de cursuri dedicata sportului mintii, a „Academiei de Sah Cotnari” – FOTO

0
48

De curand, la Iulius Mall Iasi s-a inaugurat o sala de cursuri a „Academiei de Sah Cotnari”, un loc unde cei mici si cei mari sunt initiati in sportul mintii. Noul spatiu isi propune sa ii incurajeze pe cat mai multi ieseni sa accepte provocarea mutarilor tactice si sa sporeasca gradul de performanta al jucatorilor locali.

Situata la demisolul Iulius Mall Iasi, in zona magazinelor pentru copii, sala de cursuri este dedicata tuturor celor care doresc sa aprofundeze disciplina jocului pe tabla alb si negru si celor deja pasionati de sah. O initiativa a Asociatiei Judetene de Sah Iasi, „Academia de Sah Cotnari” le ofera tuturor celor interesati de sportul mintii, indiferent de varsta si de nivelul de joc, posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile sub indrumarea unor jucatori profesionisti.

Cursurile se vor desfasura etapizat, pe grupe clasificate in functie de capacitatile individuale. Toti cursantii vor pleca de la primul nivel, cel de Pion. Ulterior, in functie de calendarul competitional, se vor efectua testari care le vor permite sa treaca la urmatoarele stagii de pregatire, Cal, Nebun, Turn, Regina si Rege, si, mai apoi, la categoriile superioare.

Initierea in cunostintele de baza si mutarile tactice le vor fi prezentate cursantilor de catre o echipa entuziasta de jucatori cu experienta: Vladislav Nevednichy – Grand Master, Danilov

Vladimir – FIDE Trainer si International Master, Vlad Ungureanu – FIDE Trainer si FIDE Master, Manole Vasile – FIDE Trainer si FIDE Master si FIDE Instructorii Stefan Axinte, Emanuel Chifor, Alin Garbea, Vlad Stegariu si Roxana Anton.

Cursurile se desfasoara zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 14.00 – 20.00, iar sambata si duminica, intre orele 10.00 – 14.00. Participarea la cursuri este contra cost, iar inscrierea se realizeaza prin intermediul unui formular disponibil pe site-ul

www.cotnarichessacademy.ro si transmis pe adresa de e-mail: academiadesahcotnari•gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.