Catalin Maruta a facut anuntul oficial! Prezentatorul de la Pro Tv a tinut sa se afle de la el: „De astazi…”

0
84

Catalin Maruta a facut un anunt care i-a bucurat enorm pe fanii sai! El a acceptat provocarea colegei sale, Ramona Pauleanu, sa fie „scos la licitatie” timp de trei zile. Astfel, cel care da cel mai mult are ocazia sa iasa la masa cu sotul Andrei. Banii vor fi donati integrati oamenilor nevoiasi.

Catalin Maruta va participa la o licitatie in urma careia va iesi in oras cu cel sau cea care ofera cel mai multi bani. Prezentatorul de la Pro Tv le-a spus fanilor despre provocarea pe care a acceptat-o de curand. Licitatia dureaza trei zile, iar Maruta spera ca se va strange o suma considerabila, care va fi donata oamenilor nevoiasi. Astfel de licitatii sunt foarte populare si printre vedetele din afara, care vor sa ajute diverse cazuri umanitare.

„Am acceptat provocarea colegei mele, Ramona Pauleanu, asa ca, de astazi, sunt la licitatie pentru 3 zile! Astept si accept invitatiile voastre( in privat ), iesim la o bere, un suc, o aluna, o maslina, cu o singura conditie: imi oferiti o suma, iar eu o voi dona integral celor nevoiasi! Ne vom bucura cu totii cand ii vom vedea zambind pe cei care au nevoie si la care vor ajunge banii vostri”, a anuntat Catalin Maruta pe pagina sa de Facebook.

„Un gest umanitar frumos! Da, saracii vor ramane tot fara un suport material, dar ajutorul este intotdeauna binevenit si binecuvantat”, „Bravo, bravo, bravo!”, „Super”, au reactionat fanii pe Facebook.

Ramona Pauleanu a venit cu ideea

Ramona Pauleanu a fost cea care a venit cu ideea, fiind inspirata de alte cazuri. Ea s-a scos la licitatie si a acceptat sa iasa in oras pentru a ajuta oamenii nevoiasi: „A trecut o saptamana de cand m-am scos la licitatie si-am zis sa fac si un bilant provizoriu: am strans si donat aproximativ 900 de euro.

Nu stiu de-i mult sau putin, stiu doar ca am realizat muuult mai mult decat as fi facut daca dadeam un simplu share. Va multumesc, oameni buni, ca-i sustineti pe Georgiana si Mihai cu bani, cu o vorba buna, cu share-urile voastre care le fac cunoscuta lupta. Se anunta o saptamana bogata in intalniri, dar tot mai am timp liber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.