Samsung Galaxy S10: o noua confirmare ca exista trei modele

0
51

Samsung Galaxy S10 se indreapta catre lansarea de la inceputul lui 2019, iar acum mai primim o confirmare ca exista trei modele ale telefonului.

Samsung Galaxy S10 e un smartphone extrem de anticipat, avand in vedere ca este o editie aniversara. Telefonul ar putea fi dezvaluit la MWC 2019, dar totodata exista si sansa unei aparitii timpurii, la CES, sau in cadrul unui eveniment separat facut de catre Samsung.

Oricand ar avea loc lansarea, insa, e bine sa stim (inca o data) ca exista trei variante ale telefonul din care iti vei putea alege una. Aveam deja confirmari cu privire la acest aspect, iar acum mai primim inca una de la o agentie chineza care se ocupa cu certificari pentru dispozitive care au acces la internet.

Astfel, agentia ar fi inspectat trei telefoane noi de la ”Samsung Electronics Huizhou”, iar modelele ar fi SM-G9700, Sm-G9730 si SM-G9750. In informatiile despre telefoane nu apar si detalii despre vreo banda de tipul 5G, asa ca momentan e prematur sa discutam despre o a patra varianta de telefon cu astfel de conectivitate.

Totusi, daca apare si acest telefon, in viitor, e putin probabil ca acesta sa aiba un numar de model diferit. Va fi, cel mai probabil, exclusiv pentru Coreea de Sud si SUA, doua tari unde Samsung se implica activ in implementarea tehnologiilor 5G.

Zvonurile din prezent sustin ca cel mai mare Samsung Galaxy S10 ar avea un ecran cu diagonala de 6,44 inci. Un benchmark aparut recent sugereaza ca raportul de aspect s-ar schimba, catre 19:9. Celelalte doua telefoane ar trebui sa aiba ecrane de 5,8 inci.

In functie de varianta de telefon pe care o alegi, vei avea posibilitatea sa folosesti o camera principala simpla, una dubla sau chiar una tripla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.