Dezvaluire inedita despre Cabral: Care este numele din buletin si cine este mogulul care l-a dat afara de patru ori!

0
75

Cabral este foarte cunoscut in Romania, fiind un prezentator simpatic si plin de umor. Putini dintre noi stim insa detalii despre viata lui Cabral de dinainte de a deveni celebru. Evenimentul Zilei a realizat un amplu interviu cu prezentatorul TV.

Il cheama Cabral Neculai Ibacka, e pe jumatate congolez si este o vedeta, desi el se considera doar un roman simplu care-si face treaba si, apoi, merge acasa, la nevasta si copii, scrie Evenimentul Zilei, in reportajul dedicat prezentatorului de la Pro TV.

Desi e absolvent al unei facultati de educatie fizica si sport, a lucrat o vreme in asigurari. Cum si cand a intrat el in lumea showbiz-ului? Calculeaza: „De la 18 la 21 de ani am vandut asigurari de case si masini. Pe la 23, am inceput si cu cele de viata. Da’ mai castigam si din sport si din televiziune”. A inceput cu o emisiune, la Antena 1: „Roata de rezerva”. L-a vazut Cristi Burci si l-a chemat la o discutie. „Habar n-aveam despre ce e vorba. M-am prezentat, frumos, cu o oferta de asigurari pentru masini, oameni, cladiri, studiouri, tot… Daca luam contractu’ ala eram regele asigurarilor din Romania! Ce crezi? M-a dat afara!”.

Neculai Ibacka se strica de ras. De mai multe ori l-a chemat patronul de la Prima TV sa-i propuna un job la el in televiziune si el nu si nu. Vroia sa vanda asigurari: „M-a dat afara de patru ori! El ca sa-mi dea o emisiune, ca vedea potential in mine, si io ca nu, sa vand polite. El ma dadea afara si io ii lasam ofertele pe birou”. Cabral povesteste ca el castiga bani din trei parti, din predarea de Thai Box, asigurari si onorariul de la Antena 1. „Am negociat bine, ca nu ma interesa. Iar m-a dat afara. Pana la urma s-a plictisit sa ma tot dea afara si acceptat pretentiile mele”. Asa a inceput cariera lui Cabral in lumea showbiz-ului. „Am facut 20 de ani in bransa. Oboseala, nu? Da’ ai avantajul ca esti vechi. Poti sa alegi. Daca-ti place, faci, dac nu, stai o tura!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.