Din pacate, vesti triste…Este vorba de celebrul Bobby din Dallas

0
54

Actorul Patrick Duffy a ajuns in pragul varstei de 70 ani. Celebrul Bobby din Dallas a avut parte de un an  cumplit.

Duffy a disparut din viata publica de anul trecut, iar recent, el a fost prezent la un eveniment organizat de postul TV Hallmark, unde a aratat de nerecunoscut.

Actorul a slabit brusc si arata foarte imbatranit. Adevarul a iesit la iveala dupa un mesaj postat de actor pe contul sau de Twitter.

„ In aceasta zi, acum sase luni, inima mea s-a oprit. Inca mai traiesc pentru ca asta a fost dorinta ei. Vom fi impreuna pentru totdeauna. Iti multumesc pentru toata iubirea si grija”, a scris Patrick, abia pe 23 iunie pe Twitter.

Patrick Duffy si Carlyn Rosser Duffy erau casatoriti din 1974, iar in ultimele luni aparusera tot felul de stiri care spunea ca aceasta este grav bolnava.

De fapt, Carlyn se stinsese din viata pe 23 ianuarie.

Patrick a preferat sa pastreze tacerea despre aceasta tragedie si si-a inmormantat sotia in secret. Durerea a fost imensa pentru el, dar a gasit puterea sa le zambeasca fotografilor la evenimentul organizat de Hallmark.

Interpretul lui Bobby din Dallas s-a confruntat cu cancer de piele in urma cu cativa ani. A scapat de aceasta maladie in anul 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.