Ce isi doreste Anda Calin, fosta iubita a lui Liviu Varciu, de la viitorul sot: “Sa-mi ofere liniste”

0
122

Relatia cu Liviu Varciu, destramata dupa ce s-a nascut fetita lor, n-a descurajat-o pe Anda Calin sa caute dragostea adevarata. Tanara spera ca, la un moment dat, il va gasi pe barbatul care i se potriveste si care-i poate oferi ce-si doreste ea cel mai mult pe lume.

Au trecut ceva luni de cand Anda Calin s-a despartit de Liviu Varciu, tatal fetitei sale. Bruneta a dezvaluit pentru Libertatea care a fost motivul pentru care cei doi nu si-au oficializat relatia, desi au impreuna o fetita:

Am avut discutia despre casatorie dinainte sa aflu ca sunt insarcinata. Dar odata ce a venit copilul, toata atentia noastra s-a indreptat asupra lui. Am lasat lucrurile sa decurga de la sine. Nici eu, nici el nu eram pregatiti, ca atare, ne-am si separat dupa'.

Totusi, Anda nu ascunde ca se gandeste tot mai des sa imbrace rochia de mireasa, si nu doar in cadrul prezentarilor de moda, asa cum s-a intamplat recent, la Targul de nunti.

Imi doresc, dar nu stiu daca va fi in viitorul apropiat. Sper ca la un moment dat sa o imbrac cu adevarat. Pana acum, nu puneam asa mare accent pe asta, dar am vazut de curand un film care m-a impresionat si am zis ca trebuie. E frumos pentru o femeie sa fie mireasa. Atunci e ziua ei', a explicat Anda.

Coprezentatoarea matinalului de la Antena Stars ne-a spus si cum ar trebui sa fie cel pe care l-ar accepta ca sot: Sa fie dispus sa-si imparta fericirea cu mine, sa-mi ofere liniste si sa ne completam, sa ne iubim. Sa ne contopim noi cum trebuie, ca un cuplu'.

Asteapta sa-si vindece ranile sufletesti

Anda sustine ca nu a avut nici o relatie de la despartirea de Liviu Varciu. Motivul? Nu am cautat asa ceva, nu am simtit nevoia unei alte relatii. Am lasat sa treaca o perioada, sa ma vindec, inainte de un nou inceput', a explicat ea.

Oricum, bruneta sta aproape non-stop cu fiica ei si a lui Liviu , despre care spune ca, fizic, este leita tatalui ei:

Seamana cu tatal ei, cu mine la ochi si la culoarea ochilor. Cu timpul, am inteles ca-si mai schimba din trasaturi. Cat despre personalitate, este un cumul de calitati de la amandoi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.