Victor Slav, mesaj subliminal pentru Bianca Dragusanu la 5 luni de la despartire!?! Gandurile trimise in azi-noapte

0
40

Victor Slav a atras atentia tuturor azi-noapte, dupa ce a facut public un mesaj despre cred ca ar fi pentru fosta partenera de viata, Bianca Dragusanu. Fanii prezentatorului TV au inrosit butonul de like, iar cativa dintre ei i-au lasat comentarii in legatura cu gandurile sale transmise in miez de noapte.

Victor Slav a urcat pe pagina lui oficiala de Facebook o imagine pe care era scris alb pe negru urmatorul mesaj motivational: “Pentru un om cu picioarele goale, fericirea este o pereche de pantofi. Pentru un om care poarta pantofi vechi, fericirea este o pereche de pantofi noi. Si, desigur, omul care nu are picioare ar fi fericit sa mearga descult.

Masoara fericirea cu ceea ce ai, nu cu ceea ce iti lipseste…”. Gestul lui de a face publica aceasta poza, pe care erau scrise ganduri intelepte, inseamna ca este de acord cu mesajul asternut acolo.

In timp ce unii dintre fani l-au felicitat pentru omul care este, ca a reusit sa ramana cerebral, desi viata nu a fost blanda cu el, iar altii i-au subliniat ca fericirea lui este fiica pe care o are cu Bianca Dragusanu, micuta Sofia. Unul dintre cele mai amuzante comentarii stranse de postare este cel lasat de un internaut care a avut un vis ciudat cu cei doi fosti parteneri de viata.

“Fericirea ta e… puiul tau♥️”, “Ma bucur sa vad ca si oamenii care sunt frumosi si au un statut social bun au suflet, au o inima frumoasa si nu ii schimba celebritatea, avutiile, perfectiunea, respect!”, “Azi-noapte am avut un vis ciudat: «se facea ca venisera Victor Slav si Bianca Dragusanu in vizita la mine… amandoi, nu doar unul… tot insistam sa facem un gratar, dar ea, nu si nu ,ca nu mananca nimic… o rugam cu iaurt, n-a vrut… zicea ci nu vrea nimic… imi aduc aminte ca m-a deranjat ca au intrat incaltati si ca au murdarit covorul ??… foarte ciudat vis” sunt trei dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.

Victor Slav (n.: 5 iunie 1980 in Bucuresti) s-a s-a cununat civil cu Bianca Dragusanu pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.