Ioana Popescu rupe tacerea, dupa ce Firicel a fost suspectat ca a condus sub influenta drogurilor. Cei doi au avut o aventura in 2015. “L-am revazut recent si… “

0
86

Ioana Popescu, femeia care in 2015 sustinea ca are o aventura cu Firicel din "Las Fierbinti", sare in apararea actorului, dupa ce zilele trecute, acesta  a fost prins cu permisul suspendat si suspectat ca a condus sub influenta drogurilor.

„Il cunosc foarte bine pe Cuzin, noi am avut, dupa cum stie toata lumea, o relatie pasionala, superba, in anul 2015, relatie care parca a ars toate etapele. Nu ne-am mai vazut de atunci, pentru ca eu am vrut sa ii mai acord o sansa fostului meu logodnic, si am plecat dupa Edy in Frankfurt. S-a dovedit ca ciorba reincalzita nu este buna si atunci m-am intors in Romania.

L-am revazut recent insa pe Cuzin, si nu aveam de gand sa spun chestia asta pana acum, pentru ca i-am si promis, dar dat fiind contextul acesta, cred ca sunt in masura sa lamuresc eu situatia despre el, pana la urma a fost iubitul meu. Ne-am revazut in urma cu cateva zile, saptamana trecuta, prin intermediul unor prietene si nu a fumat nimic, a cerut doar o cafea. De altfel eu as simti mirosul de marijuana si am martori acolo ca el nu mirosea a asa ceva!

Nu l-am vazut niciodata ca se droga, dar intr-adevar fumeaza tutun foarte mult. In plus, de asta el mereu filmand la acel serial Las Fierbinti, este mereu in stare de tensiune. Se trezeste in fiecare dimineata la ora 6.00 ca sa ajunga la platourile din Fierbinti pe la 7.30 si la 8.30 deja incep repetitiile. Si bea vreo 4 cafele pe zi cel putin. Apoi are spectacole de teatru. Va dati seama ca este obosit si tensionat. Nici pomeneala insa de droguri”,  a declarat „devoratoarea de fotbalisti ”  pentru Wowbiz.ro.

Cuzin Toma a fost prins marti seara, in Bucuresti, fiind tras pe dreapta de un echipaj al Sectiei 11 Politie. Politistii au descoperit ca actorul avea permisul suspendat, dar le-a atras atentia si comportamentul lui ciudat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.