Teo Trandafir, in culmea fericirii! Cu ce barbat a fost fotografiata

0
46

Teo Trandafir a facut recent o postare pe pagina sa de Instagram, postand o fotografie alaturi de un barbat, dar si un mesaj foarte frumos. Prezentatoarea tv este in culmea fericirii ca a avut ocazia sa il cunoasca pe acest om, care a ajutat-o sa fie multumita de aspectul ei fizic, si anume pe doctorul ei.

Vedeta l-a prezentat pe Florin prietenilor virtuali, ca fiind unul dintre cei mai buni oameni pe ca i-a cunoscut in aceasta viata si ii este recunoscatoare pentru acest lucru. “Unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut in viata asta. #multumescpentrutot #dreamteam”, a scris Teo la imaginea postata.

Fanii nu s-au intrecut doar in like-uri, ci si in comentarii. “Oamenii buni se gasesc si parca se cauta. Sa ramaneti asa cum sunteti. Respect prietenia voastra. Teo draga te iubesc, te admir si te urmaresc de cand ai aparut tu pe ecranul TV. Sa ai o zi binecuvantata cu multe bucurii/ Sa ii dea Bunul Dumnezeu, multa sanatate , sa poata opera multi pacienti care la randul lor au nevoie de sanatate. Pupici Teo si multe realizari bune!”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de la fani.

Cat castiga Teo Trandafir

Cat incaseaza pe luna Teo Trandafir a fost intrebarea de pe buzele tuturor de-a lungul timpului, iar raspunsul a venit din mai multe surse, neconfirmate de prezentatoarea tv. Sumele mari care s-au vehiculat nu au fost insa adevarate, Teo explicand de mai multe ori ca venitul ei este mult mai mic.

”In legatura cu banii mei, nu stiu daca intereseaza pe cineva care este adevarul… Ar fi bine ca fiecare sa aiba grija de banii lui, de viata lui, de iubirea lui. Da, am pierdut, ca toata lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost multi cei care si-au dat cu parerea despre salariul meu, mult umflat, l-au inmultit cu 12 luni si au facut ei socoteala cat am castigat eu intr-un an. Nu au luat in calcul ca poate platesc chirie, ca mananc, am copil, poate trebuie sa pun niste benzina, poate am niste rate. Nu, oamenii considera ca daca tu ai o anumita suma pe luna, odata inmultita cu 12, iese exact suma pe care o ai intr-un an. Gresit! Pentru ca, intre timp, ai facut niste lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un parinte bolnav…”, a spus Teo Trandafir pentru Libertatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.