Connect-R si Misha s-au impacat?! Gestul facut de artist: “Se reaprinde flacara «love-ului»”

0
89

La nicio jumatate de an de cand a anuntat ca a divortat in secret de Misha, Connect-R i-a uimit pe multi in aceasta seara. Artistul a facut publica o poza edificatoare pentru o eventuala impacare cu mama fiicei sale. Apropiatii si fanii celor doi fosti soti s-au bucurat enorm.

Connect-R si Misha s-au impacat?! Gestul facut de artist la ceas de seara

Connect-R a urcat atat pe contul sau de Instagram, cat si pe Facebook o poza de la nunta lui cu Misha. Fotografia i-a emotionat pe toti cei care au vazut-o, insa, ea nu a fost insotita de niciun mesaj, iar acest lucru a alimentat imaginatia oamenilor.

“Casatoria e grea… dar mai greu e sa traiesti cu absenta partii ce te completeaza”, “Se reaprinde flacara «love-ului»!!! Ce mumooooossss! !!”, “Connect-R, baga ti mintile in cap, nu mai gasesti tu fata asa frumoasa si gospodina ca Misha…. din doi frumosi a iesit o superba fetita.. .puup”, “Daca nu e de impacare, mare caracter ai… e frumoasa rau, dar nu e totul asta…”, “Eu personal imi doresc din tot sufletul sa va impacati. Aveti un copil adorabil care are nevoie de afectiunea ambilor parinti si nu de orgoliile lor… Doamne ajuta sa va vad din nou impreuna pentru toata viata!” sunt cinci dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.

Misha a devenit sotia lui Connect-R in vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, e o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar in septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta si iubire in fata Lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nasii cuplului au fost Pepe si Raluca. Stefan Mihalache, pe numele de scena Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982 in Bucuresti. El este actor si artist de hip hop, dance si pop de etnie roma. Cei doi artisti au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poarta numele Maya.

Din pacate, dupa patru ani de mariaj, Connect-R si Misha au divortat in mare secret, respectiv in vara lui 2017. Anuntul despartirii a fost facut public marti, 14 august 2018, de cunoscutul cantaret pe contul lui de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.