Mesajul neasteptat al Anamariei Prodan. „M-au dezamagit atat de rau”

0
67

Impresara Anamaria Prodan a transmis un mesaj foarte clar. Vedeta afirma ca a fost dezamagita, dar ca Dumenezeu a ajutat-o mereu sa mearga mai departe.

Anamaria Prodan a scris un mesaj de suflet pe contul sau de Instagram. Impresara vorbeste despre cat de mult a muncit in viata si despre cum i-a ajutat pe altii, dezi a fost dezamagita extrem de tare.

„Ma gandeam in seara asta cat de mult am muncit in viata mea, cat de mult am ajutat in viata mea… oameni buni, rai… Mai multi rai ce-i drept… care nu meritau nici un salut… care m au dezamagit atat de rau…

Dar Dumnezeu imi da atata putere sa merg inainte… Multumesc, Doamne, ca mi-ai dat in viata asta tot ce e mai bun si mai frumos ! I’m nr. 1 !!! I’m The Real Queen :)))!”, a afirmat Anamaria Prodan.

Celebra impresara este mama a doua fete, Rebecca si Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul sot. De asemenea, vedeta mai are un baiat, Laurentiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut baiatul pe care  il are cu actualul sau sot, antrenorul de fotbal Laurentiu Reghecampf. Acesta din urma are si el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Cu ani in urma, Anamaria Prodan si familia sa au fost protagonistii unui reality show care a prins foarte bine la public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.